2777
2789

الان زخمش  کنده شده نخ بینی مشخصه.  چند روز پیش رفتم همه رو کشید الان این مشخصه خودش میفته یا نه؟  دکترم شهر دیگست نمیتونم برم😥🥲 هر چه باموچین فشار دادم نیوفتاد گره داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پماد تتراسایکلین اکثرا میدن دکترا

از همون با گوش پاک کن بزن روش

خودش میفته مثل بخیه های داخلی

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
به من هیچی نداد دکتر.  باید پماد میداد؟؟ فقط قرص داد با یه قطره بینی

به من و خیلی از اطرافیان داده بودن پماد میزدم یه هفته اول تا راحت تر بخیه رو بکشه

یبار هم یک ماه و نیم بود از عملم گذشته بود داشتم با گوش پاک کن بعد حمام تمیز میکردم ی لحظه حس کردم چیزی هست کشیدم....چشمت روز بد نبینه تموم تنم لرزید از درد تا اینکه دو روز بعد با عطسه افتاد دیدم نخ بخیه های داخلیم بوده لامصب یه ماه بوده مونده

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
یعنی داخلیا خودشون میوفتن؟؟ 

بله اصلا داخل رو دکتر دست نمیزنه موقع عطسه دقت کنی میبینی میفته