2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 54 پست

درمورد هدیه باهات موافقم چون خودم اینکارو میکنم

درمورد غذاهم فسنجون و غاز و مرغ همش یجوره

مثلا یدونه خورشتی باشه یدونه کبابی

یدونم پیش غذا مث دلمه یا کشک بادمجون یا میرزاقاسمی یا لازانیا

سالاد و ماست و ترشی و سبزی(بیشتر واسه رنگی شدن سفره)

یه ژله هم درست کنی خوبه

پزشک عمومی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من دوست دارم مهمونیا ساده باشن دیگه بیشتر از دونوع غذا زیاده  ادم سر سفره هم معذب میشه کدوم بخوره   دونوع درست کن فسنجون با کباب یا جوجه یا هم همون غاز   و سالاد  و  مخلفات دیگه  واسه میز پزیراییتم میوه و شیرینی بزار  

آهان..ژله سر شام بیارم یا چی؟

نه بعدش میتونی بیاری یا یک کیک خونگی درست کنی با چای

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
کنارش مرغ هم هست؟ خوب نیست. ینی چی درست کنم؟

عزمزم فسنجون و زرشک پلو با مرغ درست کن،اگه شهرتون هوا سرده سوپم بذار 

میدونی چرا میگم مرغ بذار ،چون بچه های الان بدغذا هستن ،الان دختر من نه فسنجون دوست داره نه مرغ محلی 

بعدش وقتی اومدن با دوستت صحبت کن اگه غاز دوست داشتن برا ناهار فردا بذار 

من عاشق گوشت غاز هستم

آهان..ژله سر شام بیارم یا چی؟

من ک تو ظرف بزرگ درست میکنم مثلا خورده شیشه یا رنگین کمان...میزارم..هرکی هروقت خواست خودش برداره بخوره...چون بعد شام بزاری یهو مهمون بلند میشه از سر میز دیگ وقت نمیشه بیاری ک

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

حسااااابی خونتو تمیز کنی در حدی ک برق بزنه😁

بعدش حتمااااا سالاد کاهو و ژله و دسر بزار کنار غذا و چند مدل غذا درست کن.

نوشابه،دوغ بخر 

سالاد کاهوتو خیلیییی خوشگل تزئین کن چشمو بزنه 

ترشیم بزاری خوبه کنار سفره 

میوه چند نوع بگیر با شیرینی و شکلات 

بنظرم حتما کادو برای پسرش بخر 

تازه ب خانمش خواستی ی کادو بدی بنظرم بد نیست. بزاری داخل یه جعبه کادو کاغذی شیک عطرم برنی ب جعبه 

خواستی ب شوهرشم بدی بده😂بده خانمش ک بده بهش

بعد اگه گفت این کارا چی بوده کردین بگو به عزیزی ک بعد چند سال قراره بهمون سر بزنه کادو میدیم ب عنوان یابود😁

دسر پان اسپانیا و کرم کارامل درست کن  غذا میتونی بجای خوراک غاز که خیلی ها دوست ندارن شنیسل یا خوراک مرغ پرتقالی درست کنی 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))