2777
2789
عنوان

کیک فنجونی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 39 پست

استارتر مطمئنم کارت میگیره اول کار اصلا به درآمد فکر نکن فقط تمرکزت بذار روی کیفیت و تمیزی کارت. و یه نکته اول کار بهت بگم. اصلا نباید اجازه میدادی طرف مواد اولیه ش خودش بگیره، اشتباه بزرگی کردی باید میگفتی معلوم نیست چقدر مواد ببره پس شما چیزی نخرید، بذارید درست کنم ببینم چجوری میشه. اینجوری طرف نمیتونست سودت رو حساب کنه. این فقط به ضرر توئه و طرف عادت میدی به این زرنگ بازی.

برای بار اول اشکال نداره ولی دیگه این اشتباه نکن و هرگز مواد اولیه از مشتری قبول نکن

فداتشم من مرسی  من ب رشته اشپزی علاقه دارم خب؟، میخوام برم سراغ کلاس هاش حالا موندم از فنی برم ...

خواهش میکنم عزیزدلم،ببین به نظر من برو آموزشگاه ها بپرس ازشون ببین مدرکی که میدن چطوریه.یه سری اموزشگاه ها پول کم میگیرن ولی مدرک درست درمون نمیدن حتما حضوری برو سوال کن.پیشنهاد من اینه که حتما برو آشپزی رو دنبال کن بچه هایی که آشپزی داشتن بوی غذاشون تا ده تا کلاس اونورترمیرفت از بس که خوشمزه و خوب بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم من مرسی  من ب رشته اشپزی علاقه دارم خب؟، میخوام برم سراغ کلاس هاش حالا موندم از فنی برم ...

من دوتا مدرک گرفتم،کل دوره هرمدرک سه ماه بیشتر نشد ولی امتحاناش به خاطر کرونا دیر به دیر برگزارمیشد واسه همین دوسال طول کشید.بستگی به آموزشگاهتم داره اگه فشرده بخوای بری شاید یک ماهه هم بشه تموم کرد ولی اذیت میشی،برا ما هفته ای دوساعت بود،خیلی خوب و راحت

هزینه کلاس ها هر آموزشگاه متفاوته‌.آموزشگاه ما الان سه ملیون میگیره،ولی یه سری آموزشگاها هفت تومن میگیرن.حتما از جاهای مختلف قیمت بگیر.وسیله هم خب برای شیرینی پزی یه فر لازمه و یه همزن و انواع قالبا.فعلا توو خونه همینا کارمو راه میندازه

استارتر مطمئنم کارت میگیره اول کار اصلا به درآمد فکر نکن فقط تمرکزت بذار روی کیفیت و تمیزی کارت. و ی ...

خیلی خوب برام تحلیلش کردی گلم،لطف و محبت کردی،چشم دیگه قبول نمیکنم این ماجرارو.واقعنم برام نمیصرفه اینجوری.

ببین اموزشگاها فقط آموزش میدن،در آخر فنی حرفه ای ازت امتحان میگیره

اها مرسی ازت گلم ممنونم بابت راهنماییت 

یکیم خامه رو خودت درس میکنی 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️