2777
2789

ما پیاز داغ میگیریم با زردچوبه و فلفل و رب و کدوی حلقه ای خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب همش می‌زنیم و در میذاریم که کدو نرم یکم که نرم شد بهش گوجه خرد شده و نمک و دارچین اضافه می کنیم و دوباره در میذاریم تا بپزه

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دوستی دارم جای اون خالیه ی اینجا. عاشق کدو سبزه تو آبگوشتم میریزه پیتزا کدو سبزم تا حالا درست ...

من خیلی تنفر دارم ،الانم واسه رژیمم میخورم

پانیا هستم💕😁
من بهت میگم من درست کردم یه غذاییی عالی شد 😍😍 مواد لازم ... پیاز سیر  کدو سبز  سیب‌زمینی ...

مث گوجه بادمجون؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من ساندویچ سبزیجات باهاش درست میکنم😋😋😋😋خودم اختراعش کردم 

سرخش میکنم بعد با  پیاز داغ و قارچ و گوجه سیر (یا پودر سیر) تفتش میدم روش پنیر ورقه ای میذارم 

پنیر ک اب شد میذارم لای نون همبرگری👌

ببین باید کدو رو بپزی خب من خودم ورق میکنم میزارم فر یکم روغن مالی میکنم .. ولی خواستی میتونی سرخ هم کنی ....... سیب زمینی رو سرخ کن بعد تو همون روغن موندش پیاز رو خوب سرخ کن سیر هم بریز وقتی پیاز رو به قهوه ای شدن رفت گوجه رنده شده رو اضافه کن پوست نداشته باشه ها اب گوجه فقط

بعد که خوب غلیظ شد سیب‌زمینی ها و کدو رو اضافه کن عالی میشه .. میتونی کدو رو بعد سیبزمینی سرخ کنی ... ولی چون خییلی دیگ روغنی میشه من میزارم فر