2777
2789

بچه ها شماها خانواده شوهرتون چه قدر کمک زندگیتون کردن یا میکنند اخه الان وضع مملکت و تورم و نوسان قیمت یه جوری شده که جوونا همین که زندگیشون بچرخه هنر کردند خیلی نمیشه صرفه جویی کرد،توتاپیکای اخیر میبینم همه به کسایی که از خانواده شوهر انتظار کمک دارند می‌توپند و میگن چرا باید پدر شوهر با پولش برا پسرش خونه بخره😑😑اخه اگه پدرشوهر که دستش به دهنش میرسه و ماشالا به اندازه خودش داره به پسرش کمک نکنه پس کی کمک کنه😑😐

کسی اینجا هست بدون کمک به جاهای خوب رسیده باشه؟

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

من لا  همش پدر شوهرم داده خونه ماشین وزمین خرج خونه تا الان همسرمم شاغله خودمم شاغلم 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشکری نباشه ب جاهای خوووب و توپ نرسیدیم ولی تونستیم تنهایی و بی هیچ چشم داشتی خونه بخریم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

نخوندم ولی ما خانواده شوهر کمکمون نکردن خودمون رسیدم اینجا الآنم چیزی آزمون نگیرم چیزی بهمون نمیدن 

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

والا خونواده شوهر از ما نخورن کمکشونو نمیخوایم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

مسلما با این اوضاع اقتصادی نمیشه و باید بزرگترا کمک کنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بدون کمک هیچ کس صاحب مغازه خونه ماشین شدیم الان به جایی رسیده خداروشکر اکثرا میان ار همسر من کمک مالی میگیرن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نمیگم جای خوب چون هنوز نرسیدیم ولی شکر خدا در حد نیاز بدون کمک از کسی رو داریم خونه و ماشین و طلا همه چی رو فروختیم کارگاه باز کردیم برا خرید همشونم وام و کلی قسط سنگین داشتیم به هرجا رسیدیم تنها باعثش خودم و همسرم هستیم کسی کمک نکرده

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من با شوهر تکفرزند. از صفر و با کارمندی شروع کردیم.پدزشوهرمم وضعش خوبه اما ریالی به ما کمک نکرد.خونع و زندگی و ماشین خودمون کم کم قرون قرون جمع کردیم خریدیم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خانواده ها باید کمک کنن وگرنه پس خانواده به چه دردی میخوره؟ البته اگه پول دارن.

والا من یک پدرشوهر دارم هرچی داره داده به اون پسرش که روزی صدتا فحش بهش میده، به ما که احترامشو داریم هیچی نداد