2777
2789
عنوان

اگه بخواین وسیله ای تونو به کسی ندین ،چجوری میگین بهش که بد نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 19 پست

محرد بودم قرض میدادم اما بعد ازدواج شوهرم نه میزاره از کسی قرض بگیرم نه مزاره به کسی قرض بدم اینو به همه هم گفتم برای همین دیگه هیچکس قرض نمیگیره 

شما هم بگو شوهرم خوشش نمیاد یا بگو تنم حساسیت بالا داد دکتر گفت از لباس کسی پوشیدنه 

وسایل خونه هم بگو شوهرم گفت نده دوست ندارم

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خیلی سخته  منه بدبختم نه نمیتونم بگم به یه رفیقم یکساله لباس مجلسیمو دادم عقد دخترش بپوش ...

برو خونش به بهونه سر زدن. بعد حرفشو پیش بکش بگو عروسی فلانیه پول ندارم جدیدشو بخرم میخوام همونو بپوشم. اگر بهونه اورد بدون خرابش کرده

چون اگر تلفنی بگی میگه باشه میارم بعد بازیت میده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
برو خونش به بهونه سر زدن. بعد حرفشو پیش بکش بگو عروسی فلانیه پول ندارم جدیدشو بخرم میخوام همونو بپوش ...

اخ گفتی 

یه بار اتفاقا تلفنی گفتم گفت حتما بیام میارم برات

اما کو تا بیاره 

🥺

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

یه بارم  برادرم دوربین دیجیتالمو میخواست ببره مسافرت عکس بگیره

بعد دو هفته هر چی گفتم دوربینمو بیار گفت دوربینت خود به خود رو میز بود برداشتم بیارم برات دیدم دیگه روشن نمیشه

انگار سوخته😐

نگو تو مسافرت دوستاش فوتبال بازی میکردن برادرمم فیلم میگرفته، یکیشون با توپ زده به دوربین، از دست برادرم افتاده زمین شکسته

بماند که شکستشو تحویلم داد و گفت اتفاقیه که افتاده

😭😭😭

از این قضیه ۵ ساله میگذره هنوز خون دل میخورم واسه دوربینم و صدام درنیومد

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...