2789
دیگ‌اینو‌نمیشه‌تحمل‌کرد‌تو‌ام‌ی‌بار‌داشت‌‌با پسره‌حرف‌میزد‌قایمکی‌ازش عکس بگیر‌ حقشو‌بزار‌کف‌دستش&nb ...

به خدا خیلی ناراحت شدم اگه با هنسن خودش بود اصلا برام مهم نبود ولی صدای طرف قشنگ مردونه بود هی میگفت بیا تصویری اینم میگفت بیا چت دست و پاش گم کرد رنگش سرخ شد بعد نماز من تموم شد گفت ابجی اخه به من میگه ابجی دوستم مریض شده ها رفتم نشستم پیشش فوری از چت رفت بیرون هی کلافه بود من فرستاد بیرون اتاق 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره دقیقاً.چ معنی میده همه چیز در اختیار بچه بذاری چون بچه فلانی داره نمیخوای تو دل بچه‌ت بمونه😏چقد ...

کاملا‌موافقم‌من‌۱۷سالمه‌دختر‌خالم‌۱۳‌حالا‌اقامن‌گوشی‌عوض‌کنم‌خالم‌بی‌چونو‌چرا‌براش عوض‌میکنه‌اونم‌از اون‌دختراس‌‌هروز‌با‌ی‌پسر 

آزادی‌تو‌این‌سن براشون‌خوب نیس‌دل میبندن بچه‌ان‌فردا‌پس‌فردا‌حالا‌بیا‌درستش‌کنه‌ الاهیییی‌ایشاال ...

این نصیحت هارو به خودتم یادآوری کنی 

من یه کاربر قدیمیم که از سال ۹۷ تا الان شونصدتا اکانتم به چوخ رفته 😁✌

هفته دیگه عقد دختر عمه ۱۴ سالمه بزور و تهدید داره زن یه پسر 17ساله میشه میگه از ده سالگی باهم دوستیم تو سرویس مدرسه همو دیدیم عاشق هم شدیم😁😁

اهل محل چند بار تو کوچه پس کوچه دیدن داشتن همو میبوسیدن بعد من ۲۱ سالمه تا حالا با هیچ پسری حرف نزدم😂😂😂