2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای سرد مثل برنج ماست دوغ خیار اینا سرد هستن کم باید بخوری یا میخوری کنارش گرمی بخوری یه ازمایش بده ...

۲ ساله این شکلی ام حدود ۷ ماه پیش ازمایش دادم نرمال بود

ولی الان ۴ شبه قرص اهن میخورم 

دکتر گفت بخورم 

غذای سرد مثل برنج ماست دوغ خیار اینا سرد هستن کم باید بخوری یا میخوری کنارش گرمی بخوری یه ازمایش بده ...

بعضی وقتا توهم میزنم فشارم پایین باشه 

ولی مگ میشه هر دفعه ادم فشارش پایین باشه 

غذایی ام نمیخورم فشارم بیاد پایین

مثلا ترشی جات کلا حذف کردم از زندگیم

استرسی هم هستم ب شدت

من خودم اینج ری هستم البته همیشه فشارم پایینه دختر ۱۰‌ماهم هم با اینکه فقط سوپ گوشت ویلدرچین ک گرمه بهش میدم وقطره آهن میدم همش پاهاش یخه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
من خودم اینج ری هستم البته همیشه فشارم پایینه دختر ۱۰‌ماهم هم با اینکه فقط سوپ گوشت ویلدرچین ک گرمه ...

من مدرسه میرم همیشه ی شکلات میزارم توجیبم که اگه توهمی شدم فکر کردم فشارم پایینه بخورم

خسته شدم از دست خودم از دست این کارام

من خودم اینج ری هستم البته همیشه فشارم پایینه دختر ۱۰‌ماهم هم با اینکه فقط سوپ گوشت ویلدرچین ک گرمه ...

همیشه با خودم میگم نکنه فشارم پایین باشه نکنه از حال برم 

کلی از این تلقینا میکنم

چند ماه پیش میگفتم نکنه قلبم وایسه

دیوونه ب تمام معنام

مردم دو رو غذا نمیخورن عین خیالشون نیست حالا من ترشی جات رو کلا از زندگیم حذف کردم

همیشه با خودم میگم نکنه فشارم پایین باشه نکنه از حال برم  کلی از این تلقینا میکنم چند ماه پیش ...

دقیقا من خیار شاید چند سال نخورده باشم زمستون ک میشه همیشه باید خرما داشته باشم عسل شیره خرما ارده .....من ی مادرم خوراک خونم همش همینا هست .....ما گ اینجوری هستیم غذا با طبع سرد نمیتونیم بخوریم

دقیقا من خیار شاید چند سال نخورده باشم زمستون ک میشه همیشه باید خرما داشته باشم عسل شیره خرما ارده . ...

من کلا توهمی ام 

سالادم نمیخورم

باید ی کیلو نمک بزنم

حتی اگه فشارم نرمال باشه میگم فشارم پایینه

وسواسی ام

من کلا توهمی ام  سالادم نمیخورم باید ی کیلو نمک بزنم حتی اگه فشارم نرمال باشه میگم فشارم پای ...

خخخخخ ببین من حتی مامان بزرگم هم همینطور....سردی بخوره سرش گیج میره باید عسل بخوره  چای نبات مغزیجات فرلوون