2777
2789
عنوان

نوک بینی کج

| مشاهده متن کامل بحث + 7256 بازدید | 53 پست
عزیزم چند ساعت طول کشید و کی مرخص شدی و سوند هم گذاشتن؟

ن برای عمل بینی سوند نمیزارن، دکترم۶تا عمل داشت من نفر اول بودم، زود رفتم ک زود مرخص شم، ۵عصر مرخص شدم، بستگی داره ب حال عمومیت، خوب باشی مرخصی نباشی میمونی شبو، من عالی بودم، درکل عمل راحتیه، 3ساعت طول کشید

ن برای عمل بینی سوند نمیزارن، دکترم۶تا عمل داشت من نفر اول بودم، زود رفتم ک زود مرخص شم، ۵عصر مرخص ش ...

عمل من ساعت یازده و نیمه.یعنی مرخص میشم؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بازم میگم بستگی ب حالت داره، من بیمارستانم شخصی بود ۴/۵ملیون برای ی شب موندن میخاستن

اره منم بیمارستان خصوصی هست .انشالله که منم مرخص میشم و شب نمیمونم .

مرسی عزیزم که سوالامو جواب دادی❤️

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اره منم بیمارستان خصوصی هست .انشالله که منم مرخص میشم و شب نمیمونم . مرسی عزیزم که سوالامو جواب داد ...

انشالله خاستی باز روبیکا یا تلگرام راهنماییت میکنم 

انشالله خاستی باز روبیکا یا تلگرام راهنماییت میکنم 

مرسی عزیزه دلم.هیچ‌کدومو ندارم🤦🤦.

راستی دماغ نو مبارک باشه ✌️🎊❤️

اره شنبه گفت بیا آتل بردارم میترسم کج بمونه

سلام عزیزم ، با توجه به اینکه نزدیکه یکساله از عملت گذشته ، کجی بینیت و مشکلت رفع شد؟ من شش روزه عمل کردم دقیقا شبیه عکس شماست دماغم و البته قبلش هیچ کجی بینی من نداشت نیمه گوشتی بود و دراز ، از همون روز دوم متوجه شدم هم نوک بینیم از پایین و از روبرو به سمت چپ کج شده