2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا و ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 29 پست
من همه نمرع هام بالای هفده س ینی نمیخواد؟😐 مشاورم یبار گف برای رتبه سه رقه باید ۱۹به بالا باشین

نظام قدیم هستی ؟ فعلا گفتن نظام قدیمی ها ترمیم معدل ندارن ، دکتر سبطی توضیح دادن ، اصلا امکان لغو تغییرات هست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید پول بدیم مگه

بله هر کتاب ۵۰ هزار تومنه

۱۲ کتاب میشه ۷۲۰ هزار

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

واسع‌ترمیم‌معدل‌فقط‌پول‌بدیم‌کافیه

یا‌باید‌امتحانم‌بدیم‌دوباره

پاییز‌‌با‌‌برگ‌هایش🍁🍂اسمان‌با‌بارانش💦‌و‌شب‌با‌غم‌هایش🖤‌نبودنت‌را‌به‌رخم‌می‌کشند🖤
نظام قدیم هستی ؟ فعلا گفتن نظام قدیمی ها ترمیم معدل ندارن ، دکتر سبطی توضیح دادن ، اصلا امکان لغو تغ ...

نه نظام جدیدم همه درسام ۱۹به بالاس جز زبان اونم چون لیسینگ کیفبت پخش تو سالنمون خوب نبود کل بچه های اون سالن نمره لیسینینگ رو از زبان نگرفتیم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
واسع‌ترمیم‌معدل‌فقط‌پول‌بدیم‌کافیه یا‌باید‌امتحانم‌بدیم‌دوباره

واسه ثبت نامش باید پول بدی طبیعتاااا باید ازمون بدی دیگه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچا شما نشنیدین ک ایا هم دی میشه هم خرداد 

یا فقط. واسه فارغ التحصیلا دی هست 

چون اگه اینطور باشه واسه ثبت نامش فقط تا فردا وقت هست

بچا شما نشنیدین ک ایا هم دی میشه هم خرداد  یا فقط. واسه فارغ التحصیلا دی هست  چون اگه ای ...

منم همین سوالو دارم....میشه اگه متوجه شدین چه خبره به منم اطلاع بدین؟ من پشت کنکورم ...یهو اشتباه نکرده باشیم خرداد بهمون اجازه ترمیم ندن فقط دی باشه 

من قرار دوستم بره بپرسه خبری شد بهت میگم همینجا