سلام خوبین....
من از کلاس ششم (12سالگی)صورتم شروع کرد جوش زدن و همینجور ادامه داشت دکتر میرفتم ولی یه مدت خوب میشدو دوباره بر میگشت چند سالی خوب بود تا آخرای 18 دوباره هی میرفت و میومد و بازم دکتر فایده نداشت دیگه خودم شروع کردم چیزای خنک میخوردم یه ذره بهتر شد ولی سال قبلی، قبل از عروسیم استرس داشتم باز جوش زدم ولی نمیدونم چطوری شد که خداراشکر یه روز قبل عروسی همش رفت و صورتم خیلی خوب شد ولی دوماه بعدش باز جوشا برگشتن و تا عید ادامه داشت عید رفتم پاکسازی یه دفعه صورتم وحشتناک شد یعنی خجالت میکشیدم برم جایی و بعدشم روی صورتم جای بعضی از جوشا چال افتاد 😔توی عید یه خانمی بود صورتش لک داشت من دیدیم لک ها رفته گفتم چی زدی به صورتت، گفت یه کرم های دست سازی هست از اونا استفاده کردم، گفت تو هم استفاده کن منم گفتم خوبه بزار استفاده کنم، شاید خلاص شدم از شر این جوشها 4ماهی استفاده کردم دیدیم خیلی خوب شد و کلی ذوق کردم ولی یه روز یه آرایشگری بود بهم گفت استفاده نکن، گفتم چرا؟؟ گفتن ببین اینا موقتی هستن تا استفاده نکنی باز میشی عین روز اول و بعدش هم چنتا فیلم دیدم که همین و میگفتن منم اوم م قطعش کردم و دیدیم واااای باز برگشتن و الان 3ماهه استفاده نمیکنم، الان یه 10روزیه که صورتم شدید جوش زده باز دیگه کلافه شدم گریم گرفته دوست دارم بمیرم بخدا نمیدونم چیکار کنم خلاص بشم از دستشون، یکی دوست دارم سرم و بکوبم دیوار دیگه خسته شدم بخدا
تراخدا اگه راه حل قطعی سراغ دارین بگین بهم
یا اگه دکتر خوب توی بندر عباس سراغ دارین بگید لطفا؟؟ 🙏