2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توت فرنگی رو از همه بیشتر دوست دارم😍🍓

یک مدل مربای زرشک هم یک نفر برامون درست کرد و آورد  که من خیلیی خوشم اومد خیلیییی خوشمزه بود؛ ولی دیگه جایی ندیدم که مربای زرشک به اون خوشمزگی باشه به نظرم خیلی خوب درست کرده بود. 

مربای هلو هم خودم درست می‌کنم عالی میشه🍑😍 

از مربای تمشک خیلی خوشم نمیاد حس خمیردندون میده بهم😅 

بالنگ هم دوست ندارم🙁

هویج هم که دوست همیشگیه؛ مربای بی حاشیه و مظلوم و در عین حال خوشمزه😅🥕

مربای زردآلو هم باز بگیر نگیر داره؛ اگه خوب درست کنید خیلی خوشمزه است😍😋 

آلبالو هم که جای خود داره؛ مخصوصا وقتی ترشی و شیرینیش اندازه باشه😋🍒

و در آخر می‌رسیم به جونِ دل ترین مربا که از نظر من همون توت فرنگیه که اول گفتم😅😍🍓😍😅

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

مربای خیار🤤

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

چجوریه؟ اولین باره میشنوم

بسییییییییار خوش طعم هست . با پوست پسته تازه و مغزش درست میشه . وقتی فصل پسته تازه هست باید درست بشه . پسته تازه ای بخرید که پوست روش تازه باشه کپک نزده باشه ، سیاه نشده باشه . بعد پوست ها رو جدا کنید . بشوید با آب و سه بار بجوشونید آبش رو بریزید دور تا تلخی اش بره . بعد حالا پسته ها رو مغز کنید و هر کدوم رو به سه قسمت تقسیم کنید منظورم این هست درشت خرد کنید . شکر رو بذارید بجوشه با آب وقتی کمی قوام اومد پوست پشه رو اضافه کنید و بعد از نیم ساعت خود مغز پسته رو . کمی هل و زعفران هم اضافه کنید قوام ش که خوب بود خاموش کنید . عطر فوق العاده ای داره !!!! خیلی خاص و خوب هست . عاشقش می شید . تازه داروی دل درد هم هست . بسیار مقوی و دیگه همه چی تمومه !        

بسییییییییار خوش طعم هست . با پوست پسته تازه و مغزش درست میشه . وقتی فصل پسته تازه هست باید درست بشه ...

مرسی عزیزدلم از توضیح کاملت 

حتما امتحانش میکنم😍

خیلی جالب بود برام

الانم رفتم سرچ کردم عکسشو دیدم خیلی ظاهر قشنگیم داشت

مرسی عزیزدلم از توضیح کاملت  حتما امتحانش میکنم😍 خیلی جالب بود برام الانم رفتم سرچ کردم عکس ...

حتما درست کن یک بار . نوش جون تون . البته من توش کمی گلاب هم می زنم . اگر دوست داشته باشید میشه اضافه کنید .