2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 47 پست

تومدت خیلی کم ۳۰کیلو وزن ازدست داده.همش میگه چرامن اینجوری شدم بخاطرکروناع.خدالعنت کنه دکترشو اولش یه تیروییدساده بود.دکتر نادان عملش کرد دوباره ریشه دراورد .۵بار گلوش روعمل کرد هربارتحریکشد تبدیلشد ب سرطان.درحالیکه الان دکترا اصلاتیروییدو عمل نمیکنن باداروکنترل میکنن اون دکترعوضی مثلافوق تخصص بود.دکترای دیگه تعجب میکنن میشنون ۵بارعملشده و ایرادمیگیرن ب کاراون دکتربیسواد

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
لعنت به سرطان پدرمو ازم گرفت😢😢

منم 😭😭😭😭

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تومدت خیلی کم ۳۰کیلو وزن ازدست داده.همش میگه چرامن اینجوری شدم بخاطرکروناع.خدالعنت کنه دکترشو اولش ی ...

این چیزا رو میگی یاد بابای خودم میفتم 😭

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
یعنی‌تاحالابخاطربیماریش‌شیمی‌درمانی‌نشده

نه پرتو درمانی کرده سی جلسه تیروییدش رو.دکتر گفته بودباید قطره ید بخوره ولی گفتن خطرناکه و گلوش چسبنده هست ممکنه خفه بشه.اینقد ک لاغرشده شیمی درمانی گفتن روش جواب نمیده ضغبف ترمیشه

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
مامانم بود و خوب شد اره بابا بیارینش امام رضا کمکش کنه چرا خوب نشه فداتشم فقط امام رضا ناجی

خودش هر سال کربلا مشهدمیرفت

تومدت خیلی کم ۳۰کیلو وزن ازدست داده.همش میگه چرامن اینجوری شدم بخاطرکروناع.خدالعنت کنه دکترشو اولش ی ...

عزیزم مادر منم داشتن غدد لنفاوی زیر گلوشون بود اول عمل انجام دادن برا نمونه برداری ک تشخیص سرطان رو دادن ،بعد اون شروع کردن ب شیمی درمانی،روزای خیلی خیلی سختی بود،ولی خدا رو ۱۰۰ هزهر مرتبه شکر ک بهبودی پیدا کردن و الان تحت کنترله

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
نه پرتو درمانی کرده سی جلسه تیروییدش رو.دکتر گفته بودباید قطره ید بخوره ولی گفتن خطرناکه و گلوش چسبن ...

بیمارچه‌نسبتی‌باشماره چندسالشه 

شیمی‌درماني درسته‌خیلی‌سخته امانتیجه‌اخرش‌خوب‌میشه

علائمش چی بود؟

تیروییدش تبدیلشد ب سرطان ازبس عملش کردن.بعد خوب بود تایکسال دوسال یهو علایمش مث انفولانزا مث سرماخوردگی بود تواوج تابستون وکسی نفهمید ک زده ب ریه ش.دکترامیگفتن کروناعه ولی الان عکس ریه ش رودیدن میگن پرازتوده شده .خیلی وضعش بده حتی نمیتونه راه بره.بهش اکسیژن وصله نفس نمیتونه بکشه خیلی کم میاره

کدوم‌شهرهستی

رشت

بيمار چند سالشه؟

۵۰وخورده ای

۵۰وخورده ای

اگر  در علم پزشكي بخواي سرطاني كه متاستاز داده اونم به بافت نرمي مثل ريه قابل علاج كامل نيست ولي ميتونه سالها با دارو و شيمي درماني و راديوتراپي كنترل كنه اوضاع رو به شرطي كه راه درمان رو درست طي كنن