2777
2789
عنوان

HFMDگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 24 پست
زود خوب میشه  بیشتربچه ها میگیرن که😅

اره😂😂😂

چقد طول میکشه معمولا؟تجربه داری؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

توی بچه ها باعث افتادن ناخن هاشون میشه برا بزرگترهارو نمیدونم اگه برا شما افتاد نترسید دوباره در میا ...

😱الان ترسیدم ک

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

😱الان ترسیدم ک

یه حالتی توش ابداره نه؟

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

چی؟

منظورم اینه مثل جوش وتوش آبه...

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

منظورم اینه مثل جوش وتوش آبه...

جوشه ولی کوچولو کوچولوعه واسه من بیشتر التهابه و درد

دوتا بچه های خواهر من گرفتن یکیش خیلی شدید بود ناخناش افتاد ولی یکیش معمولی گرفت ناخناش نیفتاد 

ایشالله ک مال من نیفته😣

جوشه ولی کوچولو کوچولوعه واسه من بیشتر التهابه و درد

اهان دختر منم گرفت یکم پاهاش ودستاش چن تام صورتش..ولی بچه های فامیل شدید بودن هرجا که خوب میشه پوستش خشک میشه پوسته پوسته میشه یه پوست جدید میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز