2777
2789
عنوان

پام شکسته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3500 بازدید | 47 پست
شوهر بدبختم از درمونگاه تا خونه بغلم کرد اوردمنو    

باز خوبه سبکی عیب نداره😁😁😁

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه  راه اومد تو ذهنم پاشنه پات سالمه یا روی پاشنه پات راه برو

خخخخ اره اینجوری فقط یکم راه میرم ولی باز فشار میاد 

فعلا گفته ۳هفته بخور و بخواب 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
     خجالت نکشیدی بقیه نگات میکردن ؟؟

ن تاره گریع هم میکردم

انقدر لوسم😐😐🥺🥺🤣🤣🤣🤣🤣🤣دکتره میکفت اون مبل چجور دلش اومد پای تورو بشکونه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
خخخخ اره اینجوری فقط یکم راه میرم ولی باز فشار میاد  فعلا گفته ۳هفته بخور و بخواب  &nbs ...

خوبه پس خداروشکر ولی زیاد نخور چون باید بری دستشویی سخت میشه ...ایشالله زودتر خوب بشی

پروفایلم، عروسک نیست! خرگوشمه  
باز خوبه سبکی عیب نداره😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تازه دسشویی هم باش رفتم

دعا کن ۲نگیره ک ابروم رفته پیش شوهرم

ن تاره گریع هم میکردم انقدر لوسم😐😐🥺🥺🤣🤣🤣🤣🤣🤣دکتره میکفت اون مبل چجور دلش اومد پای تورو بشکو ...

افرین خیلی خوبه لوس باش همیشه واسه شوهرت .....    پای منم نیاز به پیچ و مهره داشت تا استخون ها جوش بگیره یه نگاه دکترم کردو فت این بچس گچ مینویسم چندماه تو گچ باشه بعدبهم گفت پاتو اگه عمل مخیوای کنم دوهفته دیگه از پا میتونی پاتو بزاری پایین ولی پات همش میمونه .....یا میخوای گچ بزارم باید مدت طولانی تحمل کنی ...گفتم گچ باشه عیبی نداره ...چون جاهای دیگه همم شکستگی داشتم گفتم عیبی نداره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تازه دسشویی هم باش رفتم دعا کن ۲نگیره ک ابروم رفته پیش شوهرم

شوهرته دیگه راحت باش ...بهش زمانی که 2 گرفت بگو برو بیرون  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تازه دسشویی هم باش رفتم دعا کن ۲نگیره ک ابروم رفته پیش شوهرم

2 الان نگیره فردانگیره روز سوم میگیره .....دعا نمیکنم چون یبوست میگیری  

2 الان نگیره فردانگیره روز سوم میگیره .....دعا نمیکنم چون یبوست میگیری    

اشکال نداره تازه عروسم بخدا ابروم رفته

همون یبوست بگیرم باز بهتره

عزیزم الان میتونی راحت و مثل همیشه راه بری؟  

اره عزیزم دکتر گفته بود حداقل باید چهارماه و درنظر داشته باشی ولی بددون عمل خوب میشی ....الانم عین بقیه هستم میتونم راه برم و بدوام