2777
2789
اقا ساعت چهار اومده میگه ناهار که ندادی اینم از شامت دیگه نمی‌فهمه من با این مریضی و بچه کوچیک باید ...

آخی عزیزم مردا همه همینن زنگ می‌زدی میگفتی شام بگیر حالم خوب نیست چرا خودتونو زجر میدین ک آخرش اینجوری کنه

گوشت چرخ کرده ی سرخ شده با سیب زمینی نگینی سرخ شده با گوجه نگینی اونم سرخ شده و ادویه جات بریز تنگ هم یه تفت بده با ادویه

هم خوشمزه اس همم میتونه جای غذای سوختتو بگیره

این غذارو من فوری درس میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشت چرخ کرده ی سرخ شده با سیب زمینی نگینی سرخ شده با گوجه نگینی اونم سرخ شده و ادویه جات بریز تنگ ه ...

آنفولانزا گرفتم سرخ کنم بد تر حالم بد میشه فک کنم باید از بیرون یره

چلو گوشت

خب چلوش سوخته یا گوشتش؟ 

اگه برنجشه که سریع بریز تو پلوپز تا چای بخورین و سالاد درست کنی حاضره.. 

اگرم گوشتش سوخته.. تن ماهی گرم کن با گوجه فرنگی سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و سالاد 

خب چلوش سوخته یا گوشتش؟  اگه برنجشه که سریع بریز تو پلوپز تا چای بخورین و سالاد درست کنی حاضره ...

گوشتش سوخته فعلا جداش کردم یکم آب جوش ریختم ببینم قابل خوردن میشه یانه

گوشتتو جدا کن

دوتا پیاز کامل بدون قاچ کردن بنداز داخل با کمی روغن و آب یکمم زعفرون بزن 

توصیف من:                                                                         عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»
چلو گوشت

اگه گوشتتون سوخته میتونید قسمت های سیاهشو جدا و رست کنیدو باهش کلی غذاهای دیگه درست کنید مثل ساندویچ رست بیف یا پیتزا رست بیف یا پلو گوشت ریشه با زرشک ...

اگه چلوتون سوخته میتونید قسمت های خوبشو بردارید داخل یه قابلمه دیگه بریزیدو روشو یک عدد نان و یه تکه پیاز بزارید برای ۲ ساعت

و بعداز خارج کردن اینها چلو را گرم کنید

اینجوری کامل بوش میره.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود