2777
2789

توی نی نی سایت همه چی امکان داره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب چه کاریه چند روز دیگه امتحان کن. تاخیر داشتی؟

من همیشه از پریودی قبلیم ۶روز زود تر پریود میشدم اما الان ۶روزم رد شد نشدم امروز موعدم بود پریود نشدم ترشح دارم با پهلو درد سمت راست 

چند وقته اقدامی؟دکتر رفتی ؟مشکل چیه؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
من همیشه از پریودی قبلیم ۶روز زود تر پریود میشدم اما الان ۶روزم رد شد نشدم امروز موعدم بود پریود نشد ...

عزیزم تازه امروز ، روزه موعدشه. یه هفته دیگه بزن 

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
یه یار سقط داشتم الان ۸ماهه  اقدامم مشکلی ندارم

همسرت چی آزمایش نداد؟ دوتاتون خوبین؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
خوب من همیشه پریودیام جلو تر از موعدمه آزمایش برم بدم بده؟ 

جلوتر باشه. وقتی بیبی منفی شده برای چی بری آزمایش؟ چند روز دیگه برو. شاید لقاح دیرتر انجام شده

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده