2777
2789
اخلاقشو میشناسم ب خواهرم زنگ زدم گفت یروز میریم فتا شکایت میکنیم

تو‌پولت زیاده من ۲۷۰ تومنه صرف نمیکنه 

ولی اگه پایه داشتم حتما میرفتم‌من بچه کوچیک دارم و تنهام 

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کلاه رفته من سه هفته پیش ۲۷۰ تومن 

من تو دیوار یه کتزی قوری خریده بودم نهصد

طرف ادرسشو داد بعد تنبلیم اومد برم بگیرم پولشو ریختم قرار شد اسنپ بگیره دیگه نفرستاد

فرداش رفتم دم خونشون گفتم پولمو بده یا کتری قوریمو بده گفت اشتباه گرفتی زنگ زد پلیس

داستانش خیلی مفصله اخرشم هیچی نشد فقط حرصم دراومد کلی

من تو دیوار یه کتزی قوری خریده بودم نهصد طرف ادرسشو داد بعد تنبلیم اومد برم بگیرم پولشو ریختم قرار ...

دیوار کلاهبردارزیاده اونا بیشتر وقت بابد حضوری رفت گرفت 

من تو دیوار یه کتزی قوری خریده بودم نهصد طرف ادرسشو داد بعد تنبلیم اومد برم بگیرم پولشو ریختم قرار ...

وای خدا حرصم گرفت ازت، چه ساده ای، بذار زنگ میزد پلیس بهش رسید رو نشون میدادی پیامای چت هم نشون میدادی ببین حالا کی می‌ترسید 

زن داداشم تا صد سال میشینه همه جا میخنده و میگع  داداشمم اینقدر دهن لقه هر چیم بگم نگو بهش فای ...

عیب نداره فدات شم من از خیرش گذشتم چون میدونم صدبرابرش وارد زندگیم میشه 

اره بابا منم همین جور اخه بهوای بری دنبالشم سه برابر باید خرج کنیم

عزیزم چیشد کارت .من از پیکو خرید کردم .خدا لعنتشون کنه یه تیم هستن کلاه بردارن .آخه چطور این همه سال پلیس اینارو گیر ننداخته .پولم ۴۱۰هست .ابجیم میگه ولش کن شکایت کنی باید کلی هزینه کنی به هیچ جا نمی‌رسی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اره بابا منم همین جور اخه بهوای بری دنبالشم سه برابر باید خرج کنیم

جدی اینقد خرج داره شکایت کردن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
جدی اینقد خرج داره شکایت کردن 

اره عزیزم ولی برای مبلغای بالا حتما باید شکایت کنید ولی مثلا زیر ۵۰۰ واقعا صرف نمیکنه 

اره عزیزم ولی برای مبلغای بالا حتما باید شکایت کنید ولی مثلا زیر ۵۰۰ واقعا صرف نمیکنه 

خدا لعنتشون کنه یعنی من پشت دستم داغ کنم دیگ به کسی اعتماد نکنم یه تیم هستن اینقد حرفه آیی کلاه برداری میکنن من هنگ کردم چقد زرنگن آخه تو اینستا رفتم دیدم کلاه بردارن .خیلی لجم میگیره همین جور راحت دارن پول میخورن کسی هم جلوشون رو نمیگیره 

خدا لعنتشون کنه یعنی من پشت دستم داغ کنم دیگ به کسی اعتماد نکنم یه تیم هستن اینقد حرفه آیی کلاه بردا ...

منم اسم  پیجش تولیدی رویا ارزانی که الان تغییر داده به تولیدی ارزان 

فالور میخره چقدر مردم اعتماد میکنن میلیارد پول پارو میکنه 

من لباس بود 

شما چی بود 

منم اسم  پیجش تولیدی رویا ارزانی که الان تغییر داده به تولیدی ارزان  فالور میخره چقدر مرد ...

برا من پیکو بود .نت بزن میاد بالا .تعجب میکنم اینا چقد حرفه آیی هستن .امروز استوری گذاشته بود که نیرو ادمین می‌خواییم تلگرام پیام بدین منم رفتم نوشتم اره تعداد کلاه بردارو زیاد کنین نفرینش کردم بلاکم کرد .هر بار ولی پیج عوض می‌کنه .عکس میزنن رو چراغ خواب ساعت گردبند جاکلیدی مثلن