2777
2789
عنوان

وقتی شغلت رو بلد نیستی چرا تدریس میکنییییی؟؟؟؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 26 پست
کلا یه مقدار ملاک انتخاب معلما توی ایران همه چیز شده غیر از سواد توصیه من اینه بشین درس نامه بخون م ...

دقیقاا خیلی سبز عالیه...

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا منم کلی معلم ریاضی خنگ دیدم  ولی معلم عربیام همشون خیلی با معلومات بودن  اون نکته ...

پارسال تدریس کرده تو ببین دیگه کلا از پارسال راهو اشتباه رفتم!

ببخش خندم گرف😕😂 عجب معلمی هییی خداا...💔

برا هر کی تعریف میکردم میخندید عیب نداره 😂😑

بدیه قضیه اینجا بود ما تا نصف اون راه حلا رو مینوشتیم بعد میگفت اشتباه کردم قشنگ ایموشنال دمیج میشدیم 

بعد به کاراش عادت کردیم ، منتظر میموندیم سوال و تا اخر حل کنه و درست باشه بعد بنویسیم

شاکی میشد میگفت چرا نمینویسین !😐😂 سال بعد دیگه تو مدرسمون نبود خداروشکر

پسر من یه معلم داشت دبستان البته

یه تخته رو میومد مثلا ریاضی توضیح می‌داد، لقمه رو دور سرش میچرخوند بعد که بچه ها همه گیج و منگ بودن از درس دادنش ،میگفت بچه ها مثل اینکه اشتباه کردم و کامل پاک می‌کرد

وقتی هم تو امتحان همون توضیح خودش رو مینوشتن میگفت نه اشتباهه باید اینجور بنویسید 

یا میومد مثل درس فارسی توضیح می‌داد میگفت یاد گرفتید یا نه،خیلی بی دقتید😐 

یعنی خدایی مغزمون هنک بود از دستش خداروشکر که همون سال تموم شد،یعنی بچه بود که فراری شده بود از درس

برا ما هم دبیر ریاضیمون پارسال ی سوال رو اشتباه حل کرده بود بعد میگف پاسخنامه اشتباه چاپیه  ه ...

تازه یه دبیر دیگه مون درس را ربات وار میگفت  سوال میگفت آخر کلاس 30 ثانیه مونده به زنگ مثل گلوله فرا میکرد 

من هر چی یاد گرفتم کلاس کنکور رفتم تازه  فهمیدم چی به چیه  

برا هر کی تعریف میکردم میخندید عیب نداره 😂😑 بدیه قضیه اینجا بود ما تا نصف اون راه حلا رو مینوشتیم ...

لعنتیی😂💔

شکرررررر😬🧡🧡

پسر من یه معلم داشت دبستان البته یه تخته رو میومد مثلا ریاضی توضیح می‌داد، لقمه رو دور سرش میچرخوند ...

وای خودشم دبستان...💔

نکتش قبلا همونی بوده ک معلمت توضیح داده منم تو کتابهای قدیمی دیدم ولی بعدا تغییرش دادن 

الان عادلانه نیس خلاف گفتش رو تو امتحان بیاره

معلم باید بروز پیش بره...

💚💚

الان عادلانه نیس خلاف گفتش رو تو امتحان بیاره معلم باید بروز پیش بره... 💚💚

آره درسته معلما باید مطالعه داشته باشن ولی متاسفانه بعضیا توجهی نمیکنن 

نمیدونم چی بنویسم  
2790
2778
2791
2779
2792