2777
2789
عنوان

توی کوچمون...🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس کفش راحت بپوش نخوری زمین آبرومون بره😂😂😂

چاکریم ممنون از راهنماییتون🌹والا اومدم خونه مامانم میگن عروسیه میگم بابا زودتر میگفتین لباس میاوردم الان چی بپوشم آخهههه،هیچی اینجا ندارم(خونمون شماله خونه مامانم اینا اومیه اس ازهم دوریم)

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
چادر سرت کن روتو سفت بگیر برو بگو عمه ی دومادم

😂😂😂

به فکرم رسیده بود برم لباس بپوشم بگم فامیله دامادم 😂😂😂

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

بخاطر تو هم شده امسال ازدواج می‌کنم چون خوشحال میشی دوست دارم 😂🙈😘

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

صلوات براامضات

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
صلوات براامضات

مرسی منم براتون فرستادم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
از آبجیات یا دوستات بگیر دیگه

والا ابجی ندارم و همچنین دوست😣فردا برم ببینم زنداییم چی داره 😉

قوربونت 😘 ایشالله ازدواج کنی ما هم دعوت کن

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم