2777
2789
تا امروز که 29 پری ام که بی بی منفی بوده پری هام 30 روزست
خیییییلی ناراحتم
من مامان دو تا فرشته کوچولم اممم....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا هر دعایی که میگن دعا رو مستجاب میکنه خوندم ولی .....خیلی ناراحتم
نهال جون خدا از دهنت بشنوه ....من اگه یه پسر مثل این داشتم که دیگه تو زندگیم غمی نداشتم
من فکر کردم پسملته ایشالله باردار باشی گلم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
برای بارداربودنت فرستادم
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ خداجون پسرمو در پناه خودت حفظ کن .
ونوس جون تورو خدا به خودت استرس وارد نکن یه زمانی منم میومدم اینجا تایپک میزدم که ای خدااااااااااااا من کی بچه دار میشم چرا به من بچه نمیدی انواع اقسام قرصاو امپولارو زدم با قرص باردار شدم ولی هفته ی 11 قلبش یهو وایستاد دیگه مردم خیلی رنج کشیدم تا 1 سال باز پی دعا بودم که خدا بهم نی نی بده آخرش بیخیال شدم خودمو سر گرم درس و دانشگاه کردم همون ماهی که کامل کامل بیخیال شدم همون ماه خدا بهم بچه داد باورت نمیشه هنوز تو شوکم که چجوری باردار شده بودم
خلاصه اینکه دادن و ندادن بچه دست خداست بسپار به خودش هر چی صلاحه گلم
خدایا شکررررررررت .......بعد این تموم زندگیمو میسپارم به خودت
ونوس جون تورو خدا به خودت استرس وارد نکن یه زمانی منم میومدم اینجا تایپک میزدم که ای خدااااااااااااا من کی بچه دار میشم چرا به من بچه نمیدی انواع اقسام قرصاو امپولارو زدم با قرص باردار شدم ولی هفته ی 11 قلبش یهو وایستاد دیگه مردم خیلی رنج کشیدم تا 1 سال باز پی دعا بودم که خدا بهم نی نی بده آخرش بیخیال شدم خودمو سر گرم درس و دانشگاه کردم همون ماهی که کامل کامل بیخیال شدم همون ماه خدا بهم بچه داد باورت نمیشه هنوز تو شوکم که چجوری باردار شده بودم
خلاصه اینکه دادن و ندادن بچه دست خداست بسپار به خودش هر چی صلاحه گلم
خدایا شکررررررررت .......بعد این تموم زندگیمو میسپارم به خودت
رونیکا جون طلا جون به خدا نمیشه بهش فکر نکنم...به خدا هر دعایی میخوام کنم ول یاد بچه های اینا میوفتم...واسه همه دعا میکنم
انشاالله زود خوب میشی و نی نی میاد تو دلت
من خیییییییلی دلم گرفته...خبر بارداری هر کسی رو که میشنوم دوست دارم گریه کنم ...انگار حسودیم میشه