2777
2789

دورت بگردم گریه نداره

دو روش:

۱. لیمو عمانی هارو قبل استفاده چنگال بزن بیدار داخل آب جوش یک ربع 

۲. پالپ های داخلش رو پر پر کن تخمش رو سوا کن و با پوستش پاپ های خشک سده رو بریز تو خورش هم اسراف نمیشه هم اینکه طعم قشنگی میده🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیم ساعت آخر کار

اگه گوشت چرخکرده باشه مث سرگنجشکی ی ربع اخر

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

یک ساعت بزار تو آب جوش درشم ببند تلخیش می‌ره آب زرد رنگ میشه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

من هر ماه ۲۰تومن لیمو عمانی سیاه میخرم تو خونه دونه دونه میکوبم هسته هاش در میارم میزارم تو جا ادویه ای تلخ نمیکنه غذا رو

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خیلیا میریزن 2ساعت قبل تو کیسه اب میریزن دره کیسرو میبندن تلخیش در بیاد 

ولی من خودم پیاز که تفت خورد میندازم تو قابلمه روغن میگره منافذ لیمو رو میبنده تلخ نمیشه

اما  اول از مارک خوب لیمو بخر سبزدانه و لیمو برتر و گلستان لیموهای. رنگ روشن  اگرم باز میخری به اقا فروشنده بگو تلخ نباشه اگه باشه پس میارم 

پوست و هسته رو جدا میکنم فقط گوشت داخلشو میریزم عالی میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من از وسط نصف میکنم بعد دونه هارو در میارم نیم ساعت میکنم داخل آب

این پیشنهاد کاملا درسته 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .