2821
2789
عنوان

یکم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 37 پست

‏با خانومم رفتیم لوازم آرایش بخریم، قیمت لوازم آرایش رو که دیدم،

فهمیدم زیبا ترین آرایش یک زن لبخند اون هستش🙈😂😂😂👌🏻

از رویاهای خود دست نکشید، در غیر اینصورت رویاها از شما دست می‌کشند✌🏻❤     

اقا چشتون روز بد نبینه مبل شور اومده بود خونمون اومد دستگاش تو اشپز خونه اب کرد بگو رو سرامیک اب ریخته بوده شتلق افتادم 😶 فقط من و خودش بودیم مامانم اینا تو اتاق  پسره ماتش برده بود منم خندیدم و راحت عبور کردم 😓🤣

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تازه پدر بزرگم بیچاره از غذا شانس نداره بعدش در هفته هشت وعده غذاییش توش مو هست بعدش یه روز همه خاله ها جمع بودیم با نوه هاشون بعد یه موی درازی تو قرما سبزیش بود دیدم هی داره چیزی میکشه بیرون بعدش دو هزاریم افتاد که بازم مو عه دیگه همه زل زده بودن به دهنش اینم هی میکشید مکه تموم میشد فک کنم تا حلقش رفته بود

تا حالا دقت کردین وقتی یه نفر شمارو دعوت به دیدن یه فیلمی که قبلا خودش دیده میکنه 

تو مدت فیلم یه جوری نگاتون میکنه که انگار خودش فیلمو ساخته😅😂

از رویاهای خود دست نکشید، در غیر اینصورت رویاها از شما دست می‌کشند✌🏻❤     

یارو تصادف می‌کنه بی‌هوش میشه می‌برنش بیمارستان

بعد که به هوش میاد میگه: مثله اینکه تو بهشتم؟!

زنش میگه: کوری؟ نمیبینی نشستم کنارت!؟

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃

با دو دسته از آدما هیچ وقت بحث نکن..

یکی کسایی که شبکه چهار نگاه میکنن

یکی کسایی که شلوار پارچه ای رو با کتونی میپوشن.!!😂

.

اینا هیچی برا از دست دادن ندارن 😐😂

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم

یارو میره سمعک بخره فروشنده میگه:

همه جورشه داریم، : از هزار تومانی تا یک میلیون تومانی:طرف میگه هزار تومانی چجوری کار میکنه:

فروشنده میگه این اصلا کار نمیکنه: فقط مردم با دیدنش بلند حرف می زنند 😄🤣*

دوست واقعی کسيه که وقتی زمين خوردی دستت رو بگيره و بلندت کنه. ☺️

البته بعد از اينکه خنده‌ش تموم شد.!! 😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
2824
2823
2791
2779
2792