2789
الان داشتم شعرشو گوش میدادم

ولی تیم سهراب واقعی بوده 😂

جی جی هم تو موزیک بوده از دوهزار و دو 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن خاستگار آمده برام خونش اونجاست ولی ما تهران نیستیم 

جواب مثبت بده بعدم منو به فرزند خوندگی قبول کنیددد دختر خوبیما😂🤣

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
کدوم منطقه اش این قیمتع گرونتره

نمیدونم اون قسمت صاحبقرانیه اینا برجای لاکچری داره.

منطقه ارزونم داره البته ها داراباد و جمشیدیه خونه نامزدم داراباده قیمتش مثل مناطق متوسط تهرانه

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.

کلا قسمت های شمالی تهران یه قسمت فوق لاکچری دارن یه قسمتایی حالت محلی و روستایی داره و نیاورانم این شکلیه همش لاکچری نیست چون پای کوهه یه قسمت هایی داره انگار رفتی روستا همون حالت خونه های روستایی و باغ و اینا

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
حالا ببینم خودمو قبول میکنهههه    

هر چه زودتر قبول کن مامی جونن 😂🤭

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن...