2777
2789
عنوان

یعنی انقد بده !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست

فقط تو مهمونی ها یک ریمل یا سایه هم اضافه میشه ولی در حالت کالی اکثر مواقع بدون ارایشم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو حالت عادی چهرم یجوریه انگار بلد نیستم آرایش کنم یا طرفش نرفتم تا حالا ولی آرایش میکنم آدم فک می‌کنه خدای آرایشم منظورم آرایش کامل هستا

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

شاید حرفم اشتباس ولی حس میکنم ی کوچولو شاید عمدی هم نباشه حسادت میکنن (ی حسی بهم میگه) .. اگه دوس نداری ارایش کنی نکن عزیز . خودت اختیارتو داشته باش اگه قرار باشه بهت هرچی اصرار کنن انجام بدی کم کم عادت میکنی و اصلا خوب نیس 

آقا چرا انقدر چشم دوختین به دهن بقیه 

دوست داری ارایش بکن 

دوست نداری نکن 

قبلا که زیر بیست بودم فقط ضد آفتاب بی‌رنگ میزدم و تمام، به هیچ جام نبود بقیه چی میگن 

الان که بالای بیستم کم کم ریمل و رژ اضافه کردم فقط و فقط به دلخواه خودم 

ضعیف‌النفس نباشید عه

خب ادم ارایش میکنه تا خوشگلتر بشه چرا نشه ؟ اتفاقا باید یاد بگیره ارایش کنه تو زندگیش به دردش میخوره

خب یاد بگیره ولی باید یبرایه اینکه همیشه ارایش کنه وجود نداره ...میتونه بیرون ساده باشه و اینکه الان بیشار دخترا بیرون نچرال هستن به شرط اینکه پوست خوبی داشته باشن برا جی اگه پوست خوبی داره لوازم ارایش بزنه داغونش کنه ...ولی ادم قیافه خودش خوبه با یه لبخندم قشنگ میشه ن هزار تا رنگ