2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه یه ساعت قهر حساب نمیشه.😂همیشه خودت پیش قدم میشی واسه آشتی؟

نه 

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
منم بعضی وقتا اینطوره اما من دیگه منت کشی نکردم خودش میومد 

الان ۲۰ روزه قهریم. عین خیالش نیست.منم باردارم.کلا دلم میگیره و اعصابم خورده.ولی انگار نه انگار. خودشم تقصیر اونه که قهر کردیم.

چه قشنگ.نه والا من میرم اتاق میخوابم. بمیرمم نمیاد ببینه چی شده.از بس غده

عزیزدلممم.. خب اخه قهر که طولانی شه باعث سردی میشه بعد یه مدت نمیتونین اوکی باشین ب مرور زمان این رفتار عادت میشه براتون تهش خدایی نکرده میشه طلاق عاطفی.. سعی کنید زود تموم کنید قهراتونو

اگه دلیل قهرتون خیلی بزرگ نیس خودتون پیش قدم شین چون باردارم هستین استرس و ناراحتی قهر خوب نیس براتون 

عزیزدلممم.. خب اخه قهر که طولانی شه باعث سردی میشه بعد یه مدت نمیتونین اوکی باشین ب مرور زمان این رف ...

آره دقیقا.میدونین هر راهی رو امتحان کردم .اوایل خودم پیشقدم میشدم.بعد دیدم اثر نداره قانون نوشتین برا هم.امضا کردیم.البته تو شرایط عادی نوشتیم.کع مثلا حق نداریم بیشتر از یه روز قهر باشیم و ...جریمه گذاشتیم.ولی قهر کردنی خیلی بد قهر میکنه.اولین کارم جاشو جدا میکنه.

آره دقیقا.میدونین هر راهی رو امتحان کردم .اوایل خودم پیشقدم میشدم.بعد دیدم اثر نداره قانون نوشتین بر ...

ای خدااا.. خب برید پیش یه مشاور ولی نزار بیشتر از این طول بکشه قهرتون اینبار خودت پیش قدم شو بعدش حتمن پیش یه مشاور برید

ای خدااا.. خب برید پیش یه مشاور ولی نزار بیشتر از این طول بکشه قهرتون اینبار خودت پیش قدم شو بعدش حت ...

ااتفاقا شوهرم آروم بودنی خودش میگه اخلاقش بده و باید تحت درمان باشه.ولی متاسفانه آدم که روابطش خوب میشه فراموش میکنه .آخه میدونین اینبار خیلی به غرورم برخورده .رسما بهم توهین کرد اونم سر بچه ای که بچه اونم هست.هی میخوام برم سمتش پشیمون میشم.به قول شما یه جورایی هم سرد شدم دیگه.انگار اصلا نیست.

ااتفاقا شوهرم آروم بودنی خودش میگه اخلاقش بده و باید تحت درمان باشه.ولی متاسفانه آدم که روابطش خوب م ...

عزیزم خب کارتون اشتباس اگ مشکلی دارین باید درمان شه 🥲

گلم شما هنوز بچتون به دنیا نیومده حیفه رابطتون خراب شه هم برا خودتون عذاب آوره هم برا اون بچه بیچاره ..شما اگه ب فکر بچتون هستین باید رابطتون خوب باشه با همسرتون.. بزرگ ترین ضربه ای که یه بچه میتونه تو زندکیش بخوره و تو روحیش تاثیر بزاره رابطه بده پدر و مادره 

بخاطر بچتون ب فکر درمان و بهتر شدن رابطتون باشن

ای خدااااا.منم که شبا فقط گریه میکنم.

نکن عزیزم دلت ب حال بچت بسوزه امشب آشتی کنید هرچه زودترم برید پیش یه مشاور یا روانشناس حتمن 

امیدوارم حال دلتون خوب باشه همیشه و مشکلتون حل شه 

و آرزوی زندگی پرعشق برا شما و همسر و نینیتون دارم