2777
2789
عنوان

اومدم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 51 پست
یه دوستی دارم ازدواج کرده تهران خیلی اذیت میشه میگه خودمون بهتریم بعد میگفت موقعی که رفتیم تالار ببی ...

تالار معمولا زود تموم میکنه اما ما تو باغ و ویلای خودمون عروسی میگیریم دیگه مشکلی نداریم . 

خانواده داماد زود خسته شد ؟ عروسیه دیگه تولد که نیست 😅

تالار معمولا زود تموم میکنه اما ما تو باغ و ویلای خودمون عروسی میگیریم دیگه مشکلی نداریم .  خا ...

اصلا تعجب میکردن میگفتن ما عروسیامون اصلا اینقدر طول نمیکشه بعدما تو بارون میرقصیدیم اونا مسخرمون میکردن میگفتن خیلی سر خوشید 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه بابا  برای گرفتن کادو. برای جبران هزینه های عروسی

نه عزیزم برو تحقیق کن علتش اینکه که نشون بدن دختر باکره بوده و این واقعا زشته توهین به زن هست 

کتدو که تو عروسی میدن دیگه این مطلب هم بخون 

پاتختی یا به‌اصطلاح همان نشاندن عروس به صندلی مراسمی است که به فاصله یک روز بعد از مراسم عروسی و به‌صورت جشن عصرانه که طی آن اقوام و دوستان و تمام خویشاوندان عروس و داماد هدیه‌ای را به‌رسم یادبود به این مراسم می‌برند برگزار می‌شود.  مفهوم این جشن بدین صورت است که عروس شب قبل را بصورت باکره بوده و آن شب را رد کرده است و با افتخار و فخر به دختران جوان دیگر به پای تخت می نشیند.