2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی ای؟

اره خیلیییسال دیگه میرم دانشگا

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁
خب هزینشو داشتین که مهاجرت کنید؟؟؟ یه سوال دیگه دارم، من ۲۴ سالمه، بنظرتون دیره براک که کنکور بدم و ...

هزینه‌ش رو نداشتم اما می‌تونستم بورسیه شم و خودم یه مدت کار کنم مثلا بجای ۱۸ ۱۹ برم دانشگاه ولی خارج.   اینکه الان خوبه بری یا نه بستگی به خودت داره عزیزم به این فکر کن حاضری اینقدر کار و درس و ... داشته باشی و هدفت توی آینده چیه. تلاش و پشتکار میخواد به هوش نیست.

ایرانی؟؟؟

آره عزیزم

چون اطرافمون پر از شهرکت صنعتیه  رشته خوبیه

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
هزینه‌ش رو نداشتم اما می‌تونستم بورسیه شم و خودم یه مدت کار کنم مثلا بجای ۱۸ ۱۹ برم دانشگاه ولی خارج ...

۱۸ سالگی وارد دانشگاه شدی و چند ساله بودی که فارغ التحصیل شدی ؟

روانشناسی..

رشته ی جذاابیه اما درکل خیلی راضی نیستم

ضمنا دبیرستان رشتم تجربی بود 

درسم خوب بود تو تجربی استعدادشم داشتم شرایطم سخت بود نشد مث آدم درس بخونم.. البته انسانی رو بیشتر از تجربی دوست داشتم.

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
شهر ما هم اکثراً قاچاق فروش و مافیا هستند😅ما مرز نشین هستیم همسایه عراق و نزدیکی ترکیه زندگی می کنی ...

😂😂😂😂ای بابا

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
۱۸ سالگی وارد دانشگاه شدی و چند ساله بودی که فارغ التحصیل شدی ؟

۲۵ سالگی دانشگاهت تموم میشه اما باید دوسال درس طرح و ۲۷ سالگی پزشک عمومی میشی بعدشم دیگه بستگی به خودت داره ادامه بدی یا چی.

مرسی  عزیزم. من ۲۱ سالگی میخام وارد دانشگاه شم اگه قبول شم.

خواهش می‌کنم گلی. من نه پیشنهاد میکنم بیای و نه میگم نیا اما بنظرم خوب برو و ببین سختی هاش به شیرینی هاش می ارزه یا نه. موفق باشی عزیزم

در کردستان راننده تویوتا ها حکومت می کنند از ایلام بگیر تا آذربایجان تو کل کردستان بالا دست شون نیوم ...

عههه چه جالب

چرا؟