2777
2789
عنوان

نماز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 32 پست
تا حالا نخوندم. ولی برای حاجت گرفتن شنیدم زیاد میخونن.

ببین تو قرآن برای همه چیز ثواب نوشته شده جز نماز شب چون خییییلی ثواب و برکات داره

عزیزان من نی نی یار نیستم ❤️😊هر کسی که داری این درباره رو میخونیواز طرف من یه صلوات برای تو ❤️
من شب های قدر ماه رمضون همینطوری بودم ولی الان دیگه عادت کردم 

قبلااینطوری نبودم عاشق نمازصبح وتنهاییش بودم امایه شب وقتی نمازخوندم درازکشیدم سرجام حس کردم یکی باصدای بلندبغل گوشم نفس میکشه فکرکردم همسرمه برکشتم بگم چنه دیدم کسی نیست همسرم هم تواطاق دیگه خواب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلااینطوری نبودم عاشق نمازصبح وتنهاییش بودم امایه شب وقتی نمازخوندم درازکشیدم سرجام حس کردم یکی باص ...

عزیزم حتما برای شب بیداری توهم زدی

عزیزان من نی نی یار نیستم ❤️😊هر کسی که داری این درباره رو میخونیواز طرف من یه صلوات برای تو ❤️
وای من نمازشب یاحتی نمازصبح توتاریکی نمیتونم بخونم همش حس میکنم یه نفرکنارمه ویه ترس شدیدتوجونم میفت ...

از ته دل یا مرتضی علی بگو

دیگه از هیچی نمیترسی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الحمدالله توفیق شده بعد سفر کربلا دیگه بین الطلوعین نمیخوابم و تاجایی ک یادم بمونه حمد هدیه ب امام زمان عج میخونم حالمو بهتر کرده...

ی بدی ک دارم اهل تعقیبات بعد نماز زیاد نیستم ی سجده صکر ی تسبیحات دیگ پا میشم...قرانم کم میخوندم امیدوارم اینسوره های حمد منو ب قران نزدیک کنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

قبلا در ارتباط با امور مذهبی خیلی تنبل بودم... توی حرم امام رضا(ع) از خدا خواستم بهم اراده و صبر بده اصلا زندگیم عوض شد خیلی باگذشت شدم و با دعا مانوس شدم و به آرامش رسیدم. همه چی رو به خدا واگذار کردم و دیگه از هیچی نمی ترسم.

نه توهم نبودمطمعن مطمعنم که بیداربودم چندبارنفس عمیق کشیدطوری که انگارسرش بغل گوشم بود

نمیدونم گلم اطلاع ندارم واقعا