2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در روز ۶ تا ۷ ساعت.

اغلب پنج شنبع جمعه ها خونه س 

وقتی سر کار نیست خب خونه س و زیاد حرف میزنیم.

از هر چیزی . حتا نی نی سایت

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
از صبح ساعت هفت تا دو از سه تا هفت و هشت تابستونا تانه و نیم همیشه سر تنهایی من بحثمونه😔

چ تفاهمی..منم اومدم خونه بابام یک ماهه میگه بیا میگم بازم بیام برم تو قفس تنهاییم..غریبم اونجا

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

اخ مث منییی وقتی میان هم گوشی 😕

اره گلم،الانم گوشیشو ک همش دستشه ازش گرفتم گوگلش پر سرچ فیلم پوررن بود

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....

از صبح ساعت ۷ میره تا هشت شب ،،میاد یکم با پسرم بازی میکنه ،،بعدش یکم تلویزیون وبعدش بیهوشی مطلق،،فقط روزای تعطیل در اختیار منه🤣

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
قدرشو بدون،شوهرمن نمیتونم ازش وقت بخام دعوامون میشع😊

منم انقد گله کردم انقد بحث کردیم تهش چی بگه خوبه..میگه من بخاطر تو و این بچه سگدو میزنم بخاطر خودم بود روزی ۶ ساعت کار منو کفایت میکرد..بازم درگیری داریم با هم سر تایم کاریش..

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

چ تفاهمی..منم اومدم خونه بابام یک ماهه میگه بیا میگم بازم بیام برم تو قفس تنهاییم..غریبم اونجا

من ی هفته خونه بابام بودم ب ی ورشم نبود،فقط برا هوس خودش اومد دنبالم

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
شوخی نکننننن....وااای به روش اووردی؟؟

اره من ادم غدی ام یکی زدم تو صورتش،میخای تاپیک اخرمو بخون ،اگ تونستی راهنماییم کن،فردا یامیرم پای طلاق یا..‌

اره من ادم غدی ام یکی زدم تو صورتش،میخای تاپیک اخرمو بخون ،اگ تونستی راهنماییم کن،فردا یامیرم پای طل ...

اره خوندم عزیزم......ولی تند پیش نرو ....... همه مردها اینن