mnes مدیر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 531 عنوان بشقاب چینی برای مهمون بهتره یا اکورپال | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 27 پست سلام خانوما بنظرتون بشقاب واسه مهمون چینی بهتره یا اکورپال? تعداد بالا میخوام بخرم مثلا ۶ دست 1401/07/29 | 02:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32929 چینی مربع یا دایره ؟ دایره 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
royaekhis عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 16092 چینی سنگینه زود هم دورش میپره مگه چقد مهمون واست میاد ۶دست میخوای بگیری
sami22550 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2795 خودمم چینی دوس دارم ولی لبه هاشون سریع میپره از طرفی حس میکنم اکورپال واسه دم دست خوبه نه مهمون ... اگه از نظر مالی مشکلی نداری،چینی روزنبرگ آلمان بخر،هیچیش نمیشه Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4855 واسه مهمون یا فقط خودتون؟ هم مهمون هم خودم....فقط طرح مهمون وطرح دم دستی فرق میکنه......چینی سنگینه خوشم نمیاد من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
mnes مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 531 چینی سنگینه زود هم دورش میپره مگه چقد مهمون واست میاد ۶دست میخوای بگیری فامیل شوهر وقتی جمع میشن تعداد میره بالا از خودم همه چینی بودن دیگه لبه هاشون پریده و بی رنگ شدن
royaekhis عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 16092 فامیل شوهر وقتی جمع میشن تعداد میره بالا از خودم همه چینی بودن دیگه لبه هاشون پریده و بی رنگ شدن&nbs ... ارکوپال بخر
mnes مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 531 چینی مجلسی تره مسلما من هم چینی داشتم هم ارکوپال ،چینی هام همه لبه هاش پریده و بی رنگ شدن ولی ارکوپال همه سالمه از طرفی میگم واسه مهمون انگار ارکوپال یه جوریه نمیدونم دو دل شدم
mnes مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 531 آرکوپال سبک تر و قیمت مناسب تره برای تعداد بالا خیلی بهتره البته اگر تازه عروس و ... نباشیا طرح س ... نه بابا تازه عروس کجا بوده ۱۵ ساله ازدواج کردم 😅😅
mnes مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 531 من هم چینی دارم هم آرکوپال ولی ارکوپال راحت تره برام واسه مهمون یا خودتون ؟