2777
2789

همسایه مون اسمی که همه دیدن بنام ما تو قرعه خونگی درآمده بود بهمون نداد گفت برا یه فاطمه خانم دیگه س ما با دل شکسته تو برفها برگشتیم خونه زمستون سردی بود مادرم تو راه مثل ابر بهار گریه میکرد چون اون پولو برا پول پیش خونه لازم داشتیم صاحبخانه جوابمون کرد و رفتیم یه زیرزمین ۵۰ متری که پر از موش بود😔😔😔

دقیقا فرداش غروب، خانمه تصادف کرد دوتا دستاش و یه پاش شکست و پلاتین گذاشتن بیست روز بستری بود ما خوشحال نشدیم ولی به ما جفا کرد بعد اون هم عروسش مالشون و دزدید و فراری شد لباسشویی دخترش و پرت کرد  

شش ماه بعد اومد دلجویی گفت اون پول برا شما بود حلالم کنید من دادم زنداداشم

مادرم راهش نداد گفت برا ما بمونه اون دنیا سیدالشهدا بین ما داوری کنه😭😭 

بچه ها خیلی مواظب باشیم دنیا الحق والانصاف که بد دار مکافاته 

ما پول اون قرعه رو گرفتیم نوبت یکی مونده به آخر ولی رماتیسم پاهای مادرم از همون زیرزمین نمور شروع شد و تا الان هم مونده و تو راه رفتن مشکل شدید داره و باید یکی حتما دستش رو بگیره 

اگه دین نداریم آزاده باشیم 

ترا به علی حق الناس نخوریم بخدا که خوردنِ آتیشه

شمام اگه کلید اسراری داری بنویس 🗝️♻️

یا حسین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی زمین های پدر بزرگمو صاحب شد 

دوتا جوون دسته گل توی فاصله یه سال از دست داد با تصادف ولی حاضر نشد زمین ها رو پس بده

ما بیشتر بخاطر اون جون های نازنین سوختیم تا خودشون‌

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

انقد شدید نداشتم 

ولی کلاس سوم ابتدایی چون جدول ضرب ۹ رو بلد نبودیم یه معلم دیگه از یه کلاس دیگه اومد ما رو با شلنگ زد، همین ک پاشو از کلاس گذاشت بیرون چنان زمین خورد ک صداش تو کل مدرسه پیچید

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
انقد شدید نداشتم  ولی کلاس سوم ابتدایی چون جدول ضرب ۹ رو بلد نبودیم یه معلم دیگه از یه کلاس دی ...

🤣🤣😅😅😅😅😅خدانکشتت

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

مادرشوهرم زمانی که من عقد بودم دایم می‌گفت عروسی نگیرید برید ماه عسل من که عروسی گرفتم عالی و درجه یک هم گرفتم 

ولی انقد دل من و مادرم و شکوند دختر خودش حتی ماه عسل هم نرفت بدون هیچ جشنی رفت خونه بخت 

خدا جونم شکرت

بله من تو مجردی یک خانومیو قضاوت کردم که حتما تو زندگی یه چیزی کم میداره که شوهرش زن صیغه میکنه خوب اخلاقشو درست کنه و متاسفانه شوهرم با اینکه عاشقم بود و با من ازدواج کرد ۲ ماه بعد از عقدمون صیعه کرده بود😭

و چند سال پیش از لحاط مالی دواره و نتاسفانه یکیو قضاوت کردیم منو و همسرم و خودمون از پارسال با اینکه وصع مالی خوبی داشتیم دقیقا تو اون شرایط قرار گرفتیم و یک ساله که این کابوس تموم نمیشه و هر روز ضرر مالی بیشتر میشه و اوصاعممون خرابتر امیدوارم خدا ببخشه و رحم کنه به دوتا بچا هام❤️😔

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.

حالم به هم میخوره از هر چی قرعه کشیه.یه قرعه شش ساله گذاشتیم درست آخرین نفر دراومدیم خورد به تورم و گرونیا هر کی اول دراومده بود خونه مغازه خریده بود.انقدر گریه کردیم .ولی خدا محبتشو نشونمون داد چند ماه بعد معجزه وار خونه خریدیم.ولی اون پول پول کابینتمونم نشد خیلی سوختم

دخترم به دنیا اومده بود مادرشوهرم  اومد تو بیمارستان اصلا نگاه بهش نکرد 

اخماشو کرد تو هم زد زیر گریه که می‌خوام سیسمونی بخرم پول ندارم من انقد دلم شکست 

خدا شاهده همون جا تو بیمارستان دخترش زنگ زد گفت سقط شده 

خدا جونم شکرت