2777
2789
یا خداااا من بلندترین دختری ک دیده بودم ۱۷۵ بود

باز شروع شد😐

مثلا میرم بیرون واسه خرید باشگاه یا... ملت جوری نگام میکنن که گاهی چشم غره میرم😑 واقعا حس بدی به آدم دست میده نکنین این کارا رو😐

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنار هم راه میرید جلب توجه نمیکنه قداتون؟  یا همسرتون تاحالا حرفی بابت اینکه قدتون خیلی کوتاهت ...

راجبه کوتاهی قدم حرف زده ولی حرف بارم نکرده بالاخره ۶ سال دوست بودیم نمیخواست نمیگرفت جلب توجهم نمیکنیم قدمون بهم میاد توی عکسام خیلی خوبه

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
از حسودیشونه  من دوستم ۱۸۰ قدشه تا الان هرچی دوس پسر داشته خیلی پولدار و خوشتیپ بوده و همه هم ...

بهشون میگم واسه قد شوهر آینده من غصه نخورین میگن حتما یکیو زیر سر داری😐😂😂😂

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
قیافم خوبه ولی مدل میخام چیکار  من پسر میخامممممممممم کراشمو میخامممم ک 2 سانت ازم کوتاه تره ...

واییییییی خیلییی خوبه

کاش قابلیت عوض کردم ویژگی ها تو انسان ها به وجود میومد قدتو میدادی قدتو برمیداشتم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔