2777
2789

والا من خود ارضایی مالشی چندباری داشتم از اون میترسم ولی چیزی وارد نکردم تا به حال بچه هم بودم اب با فشار خورده بهش 

امروزم پریود بودم رفتم باشگاه دوچرخه همش میترسیدم باعث اسیب بشه خیلی استرسشو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیدیدااااااااا 😑😑😑😑😑😑همش فک میکنم پاره شدهههه

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

پرده بکارت وجود نداره اصلا پرده ای وجود نداره که بخواد پاره بشه یه قسمتیه که حالت ارتجاعی داره&nbs ...

بلاخره همون از بین میره حالا اسمش هرچی میخاد باشه

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

نگران نباشید از چیزی هم نترسید اگه مادرزادی نداشته باشید یا در اثر ورزش و حادثه ای آسیب ببینه یا از دست بدین دکتر متوجه میشه علت رابطه نبوده نگران نباشید

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

واقعا حل میکنه 

ینی قبل ازدواج نباید استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واای من دخترم ۱۴ سالشه 

همش با پودر نظافت می‌کنه

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
مگه کاغذه ک پاره بشه؟؟:/

شایدم پوست پیاز🥴😂

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

اره منم توهم داشتم هیچ کاری نکرده بودم فقط زیاد از در و دیوار بالا میرفتم و میپریدم پایین  

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
ینی قبل ازدواج نباید استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واای من دخترم ۱۴ سالشه  همش با پودر نظافت می‌کن ...

عزیزم همچین چیزی نیست اگر اینطور بود پرده نصف دخترا پس حل شده😐😐😐😐😐😐😐

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!