2777
2789
عنوان

چرا من همش فکر میکنم نی نی سایتیها

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 82 پست
من همین چند دقیقه پیش قورت دادن یه چیزایی از خودشون در میارن انقد دلم شکست ک حد نداره

منم😂😂😂😂ولی به یه ورت هم نباشه.همشون فسقلی ان.بچه زدن نداره

کاربر جدید نیستم😏😏😏😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاسمت معلومه که خیلی خطرناکی

از جمله تو هم معلومه خیلی زود قضاوت میکنز

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
بودی تو تاپیکم؟

اره عزیزم 

همشون فورا گارد گرفتن هزارتا چرت و پرت گفتن

یکیشم ک اون وسط میگف همجنسگرایی نمیدونم ضرر داره و.. و برو دکتر

ب کتفت بگیر حرفاشونو اینا اصن منتظر نموندن ک قشنگ حرف تورو بفمن 

الکی فقط زر زدن

و منی که چند دقیقه پیش دلم بدجوری شکست منتظر بودم جاریم بیاد زنگ زد گفت هفته دیگه میایم نردیک بود گر ...

خب چه ربطی به کامنت من داشت 

الهی همیشه رابطتون خوب باشع

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
اره عزیزم  همشون فورا گارد گرفتن هزارتا چرت و پرت گفتن یکیشم ک اون وسط میگف همجنسگرایی نمیدون ...

مجال ندادن تو پست بعدیم بگم که اگه برادرم  لایقش  بود میرفتیم واسش خاستگاری 🤦‍♀️

تا اومدم بنویسم دیدم حرف زشت میزنن🤦‍♀️💔

💙🥶

منم تهرانم تو خونه ۴۰ متری (فعلا خونه بابا) تازه خوبه تو سرکارم میری من حتی سرکارم نمیرم 😐

ایشالا کار و عشق رو با هم پیدا کنی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بخدا همش فکرم اینه..........فکر میکنم همه خونه ویلایی دارن

دقبقا زندگی منو گفتی   فقط خونه مون ویلایی نیس. اما تو یه شهر خوش آب و هوا و تمیز زندگی میکنیم. خونه پدرم حیاط و درخت داره