2777
2789
عنوان

کارت عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 41 پست
انگار گفتی شهر پدرت به جا دیگه اس  کاش میشد یه کاری کنی برگردن همونجا، زندگی تو رو هم بهم نریز ...

زندگیم واقعا داره خراب میشه 

از طرفی بی فکریشونم داغونم می‌کنه  

من یکی دوماه پیش دویست هزار تومان قرض دادم بهشون 

مامانم به بابام گفت بردم پولشو دادم،بابام گفته چرا دادی؟؟ 

مامانم گفته خب اونم پول شوهرشه خودش درآمد نداره که شاید بخواد چیزی بخره کفش یا مانتو یا هرچی 

بابام با حالت طعنه بهش گفته آها باشه بهش بگو بره کفششو بخره !! 

تو مجردی که زندگی نکردم الان هم چشم نداره ببینه زندگیمو

زندگیم واقعا داره خراب میشه  از طرفی بی فکریشونم داغونم می‌کنه   من یکی دوماه پیش دویست ...

خدا خودش کمکت کنه و سر عقل بیاردشون 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم بعد عروسی درگیر این چیزا بودم. چرا وسط مراسم اونطوری شد… یا چرا کارتم فلان بود…چرا فلانی اینجوری کرد… چرا تو فیلم فلان چیز خوب نیفتاده و…. ولی یکم ک گذشت فهمیدم این مسائل چقدر بی اهمیت بوده !!

من عوض شدم ولی ؛ تو حسین (ع) بچگیمی   

دیگه ناراحتی برای  کارت عروسی رو ندیده بودیم خداروشکر با کمک نینی سایت دیدیم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت