سلام عزیزم ببخشید یکی از پستاتو خوندم که چند سال پیش گذاشته بودی بچت به حرف افتاد؟ گفته بودی ۳/۵ سالشه یه سالم هست گفتار درمانی میبری؟ الان پسر منم ۲/۵ سالشه هیچی نمیگه خیییییلی نگرانم، بچه شما کی به حرف افتاد؟ لطفا جواب بده اگه میبینی عزیزم
سلام عزیزم ببخشید یکی از پستاتو خوندم که چند سال پیش گذاشته بودی بچت به حرف افتاد؟ گفته بودی ۳/۵ سال ...
سلام عزیزم،آره گفتار۱سال بردم.ولی دیگه نتونستم ببرم.خودبه خود به حرف افتاد حدودای۵سالگی🤦♀️...نگران نباش عزیزم.کارت تصویری بگیر باهاش کار کن مدام براش قصه و کتاب بخون.باهاش حرف بزن ازش سوال کن.حالت بازی بازی.اگه مثلن دستوراتُ اجرا کنه برات یا درکش بالا باشه ابدا نگران نباش به موقعش به حرف میاد
عه چه خوب پس منم امیدوار باشم منم تازه واردم البته نه مثه شما وارد در حد کیک خونگی یزدی دوست دارم درآمد داشته باشم به این کار خیلی علاقه دارم از اینستا یاد گرفتین؟
ممنون عزیزم موفق باشی معلومه شما هم خیلی علاقه داری فکر میکردم باید آموزش ببینم خیلی خوبه بدون کلاس ...
قربونت عزیزم.من دیگران کمی که تعریف میکردن از هرچی که می پختم بیشتر بال درمیاوردم برا تکرار😂نه بابا به نظرم با تکرار میشه حسابی یاد گرفت فقط هربار که موادُ خراب میکنیُ نباید براش حرص بخوری خخخخ.ببین اینارو دیروز برا اولین بار پختم شیرینی مرنگِ🤪و عالی شد