2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 136 پست
فکر نمی کنم کم باشه  مال من تو ۳۰ هفته ۱۵۰۰ بود ازون به بعد هم خیلی کم غذا می خورم. چون همش ح ...

دقیقا روز و هفتت چقد بود ...خب میگن جنین ۲۰۰ گرم. زیاد می‌کنه هر هفته تقریبا با این تفاسیر واسع من کم نبوده که

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من یه بار دیدم داره سکسکه میکنه دست مامانمو‌گذاشته بودم شکمم داشتیم میشمردیم پیش بابام . الان میگم اون‌چه سمی بود 

سعی میکنم توتاپیک هایی که خیلی خلوته شرکت کنم شاید تونستم کمکی بکنم 
اره من یه بار دیدم داره سکسکه میکنه دست مامانمو‌گذاشته بودم شکمم داشتیم میشمردیم پیش بابام . الان می ...

من هم يه جوريم ميشه مامانم دست بزاره رو شكمم جز همسرم نميدونم چرا حتي دوس ندارم حركاتش رو هم ببينه يه جوريم ميشه مرضي گرفتما

دلم ضعف رفت

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
من. تقریبا دو جا حس میکنم ...بعد ده دقیقه الی یک ربع طول می‌کشه ...بعد موقع سکسکه هم خیلی تکون میخور ...

منم همینطور بودم، روزی سه الی ۴ بار یا بیشتر، به دنیا که اومد بازم سکسکه میکرد، بعد تکون میخورد انگار دوست نداشت،