2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم ک....

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 42 پست

آدم های منفی زندگیت کنار بزار.... 

من کارهایی که. گفتی انجام میدم.. ولی آدم ها رد مخ هم کنار گزاشتم.... مخاطبین من شدن فقط داداش بابا. همسر... همه پاک کردم از گوشی و زندگیم.... 

عزیزم🥺 برات ایت الکرسی خوندم ایشالا خدا یه نی نی خیلی ناز بهت بده❤️

انشاالله عزیزم یدنیا ممنون عزیزم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزممممم.... 

❤️❤️❤️❤️

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

دعوا کردن بدترینشه هرچی دعوا کنی بدتر جیش میکنن رو خودشون من اصلا دعواش نکردم هرزمانی گفت جیش دارم بردمش حتی اگ الکی گفت دعواش نکردم تاحالا جیش نکرده رو خودش حتی نصفه شب همبرا جیش پامیشه هرچی دعوا کنی نتیجه عکس میده 

منم الان دعواش کردم سر لپ لپ خریدن دلمم سوخت براش ولی واقعا کفریم، میکنه 4سالشه هی هرروز لپ لپ وقتی، میخرم احساس میکنم پولمو میندازم سطل آشغال

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
طفلک بچه ها . چون پوشک گرونه چقد رود از پوشک میگیرن. باور کنین بهترین‌زمان سه سالگیه.اینطوری اضطراب ...

نه 3 سالگی خیلی دیره دختر من خودش از یکسال ونیم پوشکشو تو خونه باز میکرد مینداخت پی پی اش هم همیشه میگفت میبردمش دیگ کم کم گرفتم فقط نباید خیلی، بهش استرس داد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ایول آفرین دمت گرم

منم همین کار رو‌کردم

ی دفتر بردار ایرادها و آپشن های اخلاقیات رو بنویس

هرجا شکست خوردی ی ضربدر بزن دفعه بعدی بهتر میشی تا کلا از بین بره

ب بچه زیاد سخت نگیر گناه داره

بذار از بچگیش لذت ببره

حالا دوروز خونه تمیز نمونه هیچی نمیشه

من هرروز دارم پتو ملافه بخاطر جیش میشورم چ اشکال داره عوضش ب بچه تنش روحی وارد نمیشه

منم قبلا زیاد حرف میزنم تمرین کردم سکوت میکنم 

تو کار کسی نظر نمیدم دخالت نمیکنم مگه کمک بخواد

تو جمع مسخره بازی درنمیارم با اینکه خیلی شوخم

غیبت نمیکنم دروغ نمی گم

جدیدا هم دیگه تمرین کردم با حرکت حرف جمله دل کسی رو نشکنم

با هرکسی رفتامد نکنم

فنگ شویی کنم لوازم اضافه لباسی ک نمیپوشیم رو ببخشم و از کمدها تخلیه کنم 

خیرات بدم نذر بدم نمی اخر سال بدم

بدون اینکه منتظر جبران باشم ب دیگران خوبی کنم سعی میکنم بیشتر مخفی باشه تا علنی

برای خونمون قانون داشته باشیم

رنگ لباسامون رو با پسرم و همسرم موقع بیرون رفتن ست کنیم

همیشه شیک و اتو کشیده ادکلن زده کفش واکس خورده باشیم

دیگه اگه چیزی یادم اومد میگم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دعوا کردن بدترینشه هرچی دعوا کنی بدتر جیش میکنن رو خودشون من اصلا دعواش نکردم هرزمانی گفت جیش دارم ب ...

بجا لپ لپ یه مواد غذایی مقوی بخر مثل پسته بادام 

دیگه براش نگیر 

شنیدن نه گفتن باید یاد بگیره

ایول آفرین دمت گرم منم همین کار رو‌کردم ی دفتر بردار ایرادها و آپشن های اخلاقیات رو بنویس هرجا شک ...

ای خدا الان باز تو شلوارش کرد از دستم در رفت هم سرش داد زدم هم زدم پشت پاش هم خودم نشستم گریه کردم چرا نمیتونم چرا نمیتونم جراااا چرا یاد نمیگیره همکار براش کردم ای خدا دیگه

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺
نه 3 سالگی خیلی دیره دختر من خودش از یکسال ونیم پوشکشو تو خونه باز میکرد مینداخت پی پی اش هم همیشه م ...

خوشبحالت پسر من ن پی پی میگ ن جیش دوسالشه خستم کرده دیگه تنبیهش میکنم ای خدا خستم

دعوا کردن بدترینشه هرچی دعوا کنی بدتر جیش میکنن رو خودشون من اصلا دعواش نکردم هرزمانی گفت جیش دارم ب ...

من نمیتونم دست خودم نیس انگار تا جیش میکنه جوش میارم ای خدا دعا کن یادبگیره وگرن منک دیگه دارم دق میکنم

طفلک بچه ها . چون پوشک گرونه چقد رود از پوشک میگیرن. باور کنین بهترین‌زمان سه سالگیه.اینطوری اضطراب ...

اره چون گرون بود من کهنه میبستم چون دیگه حالم از کهنه شستن بهم میخورد گرفتم لعنت به بی پولی لعنت به گرونی حالم دیگه داره بهم میخوره

کاش منم نینی داشته باشم🥺

لطفا از الانت لذت ببر بچه خوبه ها ولی خیلی اذیتو جوشو غصه داره اگ مث من سنت کمه عجله نکن

لطفا از الانت لذت ببر بچه خوبه ها ولی خیلی اذیتو جوشو غصه داره اگ مث من سنت کمه عجله نکن

😔من حاضرم همرو باجون و دلم تحمل کنم