2777
2789
عنوان

دوست عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 50 پست
اره کاش میشد بکشیم بیرون همو از گوشی بغل کنیم همو درد و دل کنیم‌...... قربونت برم که تو چقد خوبی ...

میشه بریم خصوصی یا روبیکا اینجا احساس خوبی ندارم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
چند سالته؟

حدس بزن

(تکه کلاممه😁🤦‍♂️

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم تنهاممن مادرمو ۹سالم بود از دست دادم. خیلی زجر کشیدم خیلی جاهای بدنم جای زخم مونده و هیچوقت ...

مثل مامانم....

چه سخت

چه تلخ💔

ایشالله به زودی زندگیت جوری بشه که جز خنده چیزی روی لبت نباشه☹❤

:)❤❤❤❤

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
مثل مامانم.... چه سخت چه تلخ💔 ایشالله به زودی زندگیت جوری بشه که جز خنده چیزی روی لبت نباشه☹❤ : ...

فدات شم ممنونم گل قشنگ

مثل مامانم.... چه سخت چه تلخ💔 ایشالله به زودی زندگیت جوری بشه که جز خنده چیزی روی لبت نباشه☹❤ : ...

برو خصوصی دخمل خوب و نازنین

فدات شم ممنونم گل قشنگ

خدانکنه که😍