2777
2789
عنوان

کالبد شکافی

| مشاهده متن کامل بحث + 12306 بازدید | 75 پست
نه بابا بهش توجه نکن  تجربه هم ثابت کرده برای کسی یا حادثه ای عمیقا نباید دل سوزونو چون انرژیش ...

اره راست میگی 

انرژی منفی دوست ندارم

همینجوری خودم در حالت عادی استرس و تپش قلب دارم

مرسی که

گفتی 

بله پزشک محرم اسراره

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس بگو برا مام ی تایپیک بزن بیایم بدونم ازش

اینا رو اخه میشه تو کتاب وسرچ ها خوند 

طرف نباید میومد اینا رو میریخت بیرون از تو ذهن و به فرض شغلش

بعضی چیزا رو نباید توجه کرد حال بدش میمونه 

یا اینکه یه پسر جوون اوردن  که از نای اش نمونه برداری کنن،همین که چاقو میخوره به نای ،پسره خر خ ...

😥😥😥😥😥😥😥

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
اینا رو اخه میشه تو کتاب وسرچ ها خوند  طرف نباید میومد اینا رو میریخت بیرون از تو ذهن و به فرض ...

تو گوگل زدم فیلمشم دیدم چیز زیادی نبود دوس دارم درموردش بگیم

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
تخم نداری بخوری یا تخمه😁🤭برای رفع تشنگی آب دهنتو نگه دار جمع بشه یهو قورتش بده🤪

والا بگو دختر مجبوری😂

همیشه خوب باشی 🥰

قربانت 

همچنین شما کلم🌹🌹🥰😍

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
تو گوگل زدم فیلمشم دیدم چیز زیادی نبود دوس دارم درموردش بگیم

فیلم که ندارن و هیچ ادم عاقلی نمیاد فیلم بذاره ، اما تو کتابای مربوط به این رشته هست میشه از کتابخونه بگیرین اگه خیلی به این مسائل علاقه داری💖💖

تخم نداری بخوری یا تخمه😁🤭برای رفع تشنگی آب دهنتو نگه دار جمع بشه یهو قورتش بده🤪

حالا اینو بگو چجور تایپیکو قفل کنم.. اگ تعلیق شدم چیکار کنم تازه3روز اومدم 🥺

فیلم که ندارن و هیچ ادم عاقلب نمیاد فیلم بذاره ، اما تو کتابای مربوط به این رشته هست میشه از کتابخون ...

بخدا دیدم ولی کالبد شکافی خارجی بود پیرمرد بود. تو یوتیوپ زدم قبلا اومد