2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم حسودیم میشه 😬🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 55 پست
بگو اگه یه زن بعد ۴۰ سال خونه داری یاد نداشته باشه عجیبه من که به اندازه ی اون سن و تجربه ندارم قول ...

عزیزم درسته تجربه مهمه ولی به سن نیست به مسئولیت پذیری و نوع رفتار خانواده بر میگرده خالم از جوونی تا الان که 67 سالش هیچ کاری بلد نبود ونیست ولی دیدم دختر 17 ساله چه جوری مدیریت میکنه زندگیشو 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تنبل نیستی اون خیلی انرژیش زیاده اعتمادبنفستو زیاد کن خوبی بابا

چجوری اعتماد بنفسمو ببرم بالا؟ باورت میشع من خودمو ازشون پایینتر میبینم ولی بخاطر کم حرفیم فک میکنن براشون کلاس میزارم خخ

بگو اگه یه زن بعد ۴۰ سال خونه داری یاد نداشته باشه عجیبه من که به اندازه ی اون سن و تجربه ندارم قول ...

اصن راه میرفت از همه چیز ایراد میگرفت آخر سر زنگ زدم روانشناس گفت شوهرت کنترل خشم بلد نیست 

جوابشو نده

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
عه  میگم خونه بابام و پیش همکارای دیگم خوبم  بدیش اینه که خواهر شوهرم که اونجوریه من تنب ...

تو خوبی خودتو مقایسه نکن ولی اگ باهات خوبن و برات غذا اینا میارن خوب توام جبران کن براشون ببر 

تو خوبی خودتو مقایسه نکن ولی اگ باهات خوبن و برات غذا اینا میارن خوب توام جبران کن براشون ببر  

وااای خدا دقیقا وقتایی که من ممکنه به هر دلیلی غذا درس نکنم برم سرکار، اونا ممکنه از شوهرم بپرسن ناهار چی دارین، شوهرمم نمیتونه دروغ بگه، برامون غذا میفرستن 

امشب دیدم مادرشوهرم گف آخ خیلی درگیر کارامونیم کی به حامد بیچاره برسه...خیلی بد شد که فک میکنن من بفکر نیستم 

از شانس من

چجوری اعتماد بنفسمو ببرم بالا؟ باورت میشع من خودمو ازشون پایینتر میبینم ولی بخاطر کم حرفیم فک میکنن ...

مقایسه نکن دنبال پیشرفت خودت باش کلاس ورزشی و اموزشی برو رانندگی اگ نمیکنی یاد بگیر خیلی تاثیر داره و....دنبال زیبایی برو و ب خودت برس کلاسای فن بیانم هس میتونی شرکت کنی

مقایسه نکن دنبال پیشرفت خودت باش کلاس ورزشی و اموزشی برو رانندگی اگ نمیکنی یاد بگیر خیلی تاثیر داره ...

اره تاثیر داره، جدیدنا بی حوصله تر شدم

میدونی خانواده شوهرم که اینجورین باعث شده اینطوری بنظر بیام

وگرنه خواهرم مثلا میگه شاماش رو هواس خخ

وااای خدا دقیقا وقتایی که من ممکنه به هر دلیلی غذا درس نکنم برم سرکار، اونا ممکنه از شوهرم بپرسن ناه ...

ی سری ی چیزی درست کن ببر بدونن کدبانویی😁ولی خب حرفش درست نبود شوهرت مگ بچه اس ک یکی بهش برسه خودش درست کنه یا ازبیرون سفارش بده

ی سری ی چیزی درست کن ببر بدونن کدبانویی😁ولی خب حرفش درست نبود شوهرت مگ بچه اس ک یکی بهش برسه خودش د ...

دقیقا فهمیدم منظورش منم چون خیلی بد میدونن مثلا زن به شوهرش نرسه.. اره والا وگرنه بچه که نیس 

من ممکنه در هفته یکی دوبار ناهار نزارم که اونم از شانسم نصیب اونا میشه که به هر دلیلی میفهمن 

فک میکنن اصن غذا نمیزارم 

منم کلا خیلی بی سر و زبونم اصن نمیتونم درست معاشرت کنم  حتی خواهر شوهرم چند بار به اطرافیان گفته فلانی اصن باهامو گرم نمیگیره حرف نمیزنه باهامون  راحت نیست..در صورتی که من کلا با همه کم حرفم ..خیلیم دارم تمرین میکنم روابط اجتماعیم خوب بشه فایده ای نداره انگار مغزم از حرف خالیه 

من زنم ،در گلوی زمین گیر کرده ام ،قدری حرف میخواهم و کمی آزادی ..دوباره سیب بچین حوا ...من خسته ام ؛بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند ......
دقیقا فهمیدم منظورش منم چون خیلی بد میدونن مثلا زن به شوهرش نرسه.. اره والا وگرنه بچه که نیس  ...

اگ اینجور اخلاق دارن ک ب همسرت بگو اگ یوقتی غذا نداشتین بهشون نگه ی املتی بخوره

زیادم توجه نکن ب این حرفا فقط دنبال پیشرفتت باش

ی سری ی چیزی درست کن ببر بدونن کدبانویی😁ولی خب حرفش درست نبود شوهرت مگ بچه اس ک یکی بهش برسه خودش د ...

یکم پس انداز دارم دوس دارم النگو بگیرم برا خودم... ولی چون درگیر ساخت زمینمون هستیم اگه برا خودم النگو بگیرم، حتما با خودشون میگن چه عروس بی فکری 

یا دوس دارم برا خودم گوشی گرون بگیرم میترسم و میگم چه فکری ممکنه بکنن

چون خواهرشوهرم زندگیشو دست گرفته و کلی پس انداز و.. کرده تا تونستن خونه دار شن

اوووف دقیقا پس تنها نیستم من

گاهی خیلی از کم حرفی خودم بدم میاد ولی هر چی سعی کردم نتونستم ادم اجتماعیی بشم ..

من زنم ،در گلوی زمین گیر کرده ام ،قدری حرف میخواهم و کمی آزادی ..دوباره سیب بچین حوا ...من خسته ام ؛بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند ......