2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 24 پست
و چقد این شرایط برای پدر و مادر سخته 💔

اره امروز که رفتم بچمو بردم جاریم اشکش درومد از دستش چون بچش داشت خودشو میزدو جیغ میکشید منم برگشتم خونه گفتم اینجوری شاید ارومتر شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😒😒😒😒

بله؟؟؟؟؟؟؟؟

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

خیلی زجر کشیدن مامان باباش یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی هیچ جا نرفتن چندساله همش شرمنده دیگران میشن&n ...

واقعا سخته،من بچه ی شیطون اطرافم زیاد دیدم پدر و مادرشون قشنگ به چه کنم چه کنم افتادن،اینی که شما گفتی که دیگه هیچی واقعا صبر زیاد میخواد خدا صبر و تحملشو بده بهشون ایشالا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

واقعا سخته،من بچه ی شیطون اطرافم زیاد دیدم پدر و مادرشون قشنگ به چه کنم چه کنم افتادن،اینی که شما گف ...

اره واقعا امروز ب این فکر افتادم که واقعا چرا رفتارش اینطوره 

چون من بچه خواهرمم بیش فعال بود ولی اصن اینطوری نمیکرد 

ببین من دیدم یه وقتایی محبت هم بهش میکنن ولی تازه بدتر میکنه اصن ب بزرگترش احترام نمیذاره مثلا ب پدر ...

برگام😐

جلوش فوش دادن که یاد گرفته دیگه

فکر میکنم تربیت ش زیاد جالب نبوده بچه مثل دوربین میمونه میبینه یاد میگیره تکرار میکنه 

اما راجع به بدتر کردن و لج کردنش واقعا نظری ندارم خدا صبر بده واقعا

به بچه نحس نميگن

منظور به خودش و وجودش نیست،بچه هایی که یهو غیرقابل کنترل میشن و بی نهایت اذیت میکنن اینطوری میگن،مثل چشم خوردن که میگن چشم خورد اینطوری شد،اینم میگن یه آن نحس شده و اینکارارو میکنه

منظور به خودش و وجودش نیست،بچه هایی که یهو غیرقابل کنترل میشن و بی نهایت اذیت میکنن اینطوری میگن،مثل ...

اهان نشنيده بودم تاحالا💜

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫