2777
2789

خودمم اینارو انتخاب کردم

رواینها هم لطفا نظر بدید

مهرسام پسرخونگرم مهربان
مهربد نگهبان مهربانی
هیراد
اهورا
سورنا
شاهان
ماهور  تابناک
رایبد  محکم استوار باوقار

شنتیا
شهراد پادشاه جوانمرد
کیاشا شاه شاهان

رادین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوست دارم خیلی خاص و تک باشه

به غیر از شنتیا که به نظرم تلفظ بدی داره بقیه که تکراری هستند و تک نیست که ! به نظرم مهمه اسم خوش آوا ، پر مفهوم و ماندگار باشه . و در همه رده های سنی فرد زیبا باشه . مثلا فکر کن پسرت بشه 50 یا 60 ساله ! آقا شنتیا صدا ش  کنند ضایع نیست ؟ به بزرگی و پیری بچه ها هم فکر کنید . اما بعضی اسم ها اینطوری تیستند . مثل محمد و علی . هم به کوچیک میاد هم جوون هم پیر . خوش آهنگ هم هستند . یا احسان . طاها . صدرا   . احسان به نظرم خیلی قشنگه  

به غیر از شنتیا که به نظرم تلفظ بدی داره بقیه که تکراری هستند و تک نیست که ! به نظرم مهمه اسم خوش آو ...

حالا گفتم تک ولی یعنی پرتکرار نباشه

نه اینکه اصلا تو کل دنیا نباشه

Shantia

به معنی فاتح پیروزه از القاب حضرت علی

خودم اخرا نوشتمش تقریبا به ترتیب اولویته

جز رادین که دوستمون گفت باید ببرمش بالا

حالا گفتم تک ولی یعنی پرتکرار نباشه نه اینکه اصلا تو کل دنیا نباشه Shantia به معنی فاتح پیروزه از ...

😁 عزیزم . شاید به زبان عبری باشه . ایلیا هم به زبان عبری اسم امام علی هست . ولی احسان هم قشنگه !!!! 😊

به غیر از شنتیا که به نظرم تلفظ بدی داره بقیه که تکراری هستند و تک نیست که ! به نظرم مهمه اسم خوش آو ...

ممنون عزیزم که جواب دادی و نظر ولی بنظرم هر اسمی ادم بزاره عادی میشن الان خیلی اسم ها بوده که رایج شده و ضایع نیست

پس اوتجوری باشه پسرای جوونی که الان بینیشون برا زیبایی عمل میکنن تو ۶۰سالگی که پدربزرگ میشن همه باید مسخرشون کنن که بابابزرگه بیتی عملی😁

ممنون عزیزم که جواب دادی و نظر ولی بنظرم هر اسمی ادم بزاره عادی میشن الان خیلی اسم ها بوده که رایج ش ...

خیلی با حال بود ! شاید ! ولی به نظرت دماغ عملی تا هشتاد سالگی عوارضی نداره ؟ تا حالا پیر عملی ندیدم 😊 

خیلی با حال بود ! شاید ! ولی به نظرت دماغ عملی تا هشتاد سالگی عوارضی نداره ؟ تا حالا پیر عملی ندیدم ...

😁هنوز پیر نشدن این پسر عملیا دو فردا دیگه یه سری پدر بزرگ مادربزرگه با اسم های سوسولیه مماغ عملی لب پروتزی داریم😁

😁هنوز پیر نشدن این پسر عملیا دو فردا دیگه یه سری پدر بزرگ مادربزرگه با اسم های سوسولیه مماغ عملی لب ...

البته اگر رضایت بدند به ازدواج و بچه دارشدن ! و اگر نه نسل دماغ گنده های نچرال فقط ادامه پیدا میکنه ! 😂 

😁هنوز پیر نشدن این پسر عملیا دو فردا دیگه یه سری پدر بزرگ مادربزرگه با اسم های سوسولیه مماغ عملی لب ...

راستی اسم هایی که بین دختر و پسر مشترک هستند هم به نظرم خوب نیستند . شاید در آینده عشق بچه مون هم اسم خودش بشه . مثل ماهور ! فکر کن ! شاید یکی از این آقا ماهور ها عاشق یک ماهور خانم بشه ! 😄    

من خودم دوتا اسم پسر انتخاب کردم اگه بچم پسر باشه 

اهورا و لیام 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢