2777
2789

نه واسه من نفرستادن در جا عمل شدم و بعدم مرخص

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واسه من نفرستادن در جا عمل شدم و بعدم مرخص

سلام.

شما جراحی شدید؟

الان خوبید؟

تا چندوقت اذیت بودید؟

من ۳روزه عمل شدم..دفع بلریک و روان دارم.. میترسم تنگ شده باشه.. درد دارم و سوزش..دوطرف هم بخیه خورده

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام. شما جراحی شدید؟ الان خوبید؟ تا چندوقت اذیت بودید؟ من ۳روزه عمل شدم..دفع بلریک و روان دارم. ...

من سال ۹۳ عمل شدم ۱۰ روز کامل استراحت کردم و نمیتونستم حرکت کنم .دکتر بهم شربت و ی محلول شستشو داد که اونا خوب بود .من خیلی اذیت شدم خیلی درد داشتم بعد عمل مخصوصا هنگام دفع فقط گریه میکردم چه روزای بدی بود

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
من سال ۹۳ عمل شدم ۱۰ روز کامل استراحت کردم و نمیتونستم حرکت کنم .دکتر بهم شربت و ی محلول شستشو داد ک ...

عزیزم.. منم الان همینجورم..درد وحشتناک دارم موقع دفع..

بلخشید دفعتون باریک بود اون موقع؟

اگ باریک بود بعدش درست شد؟

بخیه داشتید؟

من از بیرون بخیه دارم

عزیزم.. منم الان همینجورم..درد وحشتناک دارم موقع دفع.. بلخشید دفعتون باریک بود اون موقع؟ اگ باریک ...

اره باریک بود بعد خوب شد منم بخیه از داخل و بیرون داشتم که بخیه ها جذبی بودن 

اره باریک بود بعد خوب شد منم بخیه از داخل و بیرون داشتم که بخیه ها جذبی بودن 

وای خداروشکر ک بودی جوابم بدی..خدا خیرت بده

تو هرتاپیکی میرفتم یکی نبود جوابم بده و دلگرم بشم.. همش میترسیدم تنگی مقعد گرفته باشم..

ان شاءالله هرچی از خدا میخای بهت بده..ممنون ک جواب دادی

وای خداروشکر ک بودی جوابم بدی..خدا خیرت بده تو هرتاپیکی میرفتم یکی نبود جوابم بده و دلگرم بشم.. همش ...

خواهش عزیزم

الان خوبی دیگ؟ تا کی رژیم غذایی رعایت کردی؟

اره خداروشکر .دقیقا ۱ ماه رژیم غذایی داشتم بعدش دیگه رعایت نکردم ولی الان گاهی برنج زیاد میخورم ببخشید واقعا یبوست میشم که دکتر بهم شربت لاکسی ژل داده خوبه .ولی در کل ۷ سال عمل کردم اصلا دیگه درد و خونریزی قبل رو ندارم واقعا بد بود بواسیر 

اره خداروشکر .دقیقا ۱ ماه رژیم غذایی داشتم بعدش دیگه رعایت نکردم ولی الان گاهی برنج زیاد میخورم ببخش ...

الهی شکر.. خدا کنه منم خوب بشم.. بعداز کلی دردو گریه یکم حس اینکه خوب میشم اومد تو وجودم.. ممنونم