ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام. شما جراحی شدید؟ الان خوبید؟ تا چندوقت اذیت بودید؟ من ۳روزه عمل شدم..دفع بلریک و روان دارم. ...
من سال ۹۳ عمل شدم ۱۰ روز کامل استراحت کردم و نمیتونستم حرکت کنم .دکتر بهم شربت و ی محلول شستشو داد که اونا خوب بود .من خیلی اذیت شدم خیلی درد داشتم بعد عمل مخصوصا هنگام دفع فقط گریه میکردم چه روزای بدی بود
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
عزیزم.. منم الان همینجورم..درد وحشتناک دارم موقع دفع.. بلخشید دفعتون باریک بود اون موقع؟ اگ باریک ...
اره باریک بود بعد خوب شد منم بخیه از داخل و بیرون داشتم که بخیه ها جذبی بودن
وای خداروشکر ک بودی جوابم بدی..خدا خیرت بده تو هرتاپیکی میرفتم یکی نبود جوابم بده و دلگرم بشم.. همش ...
خواهش عزیزم
اره خداروشکر .دقیقا ۱ ماه رژیم غذایی داشتم بعدش دیگه رعایت نکردم ولی الان گاهی برنج زیاد میخورم ببخشید واقعا یبوست میشم که دکتر بهم شربت لاکسی ژل داده خوبه .ولی در کل ۷ سال عمل کردم اصلا دیگه درد و خونریزی قبل رو ندارم واقعا بد بود بواسیر