2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 30 پست
خودم بگیرم چیکار کنم کی از اینا مراقبت میکنه مادرمم گرفته مادرشوهرمم گرفته 😔

اشکالی نداره این روزا هم میگذره ، مرداد ماه هم اکثر خانواده ی ما از جمله من گرفته بودیم خیلی سخت بود ولی گذشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر دکتر پسر من دو روزه کامل خوب شد دوباره از سه روز بعدش شروع شد فعلا دوبار دکتر بردم دکترا فقط است ...

دختره من خوب شد یه روز سه شنبه رفت دکتر دوباره سه شنبه شب افتاد امروز نرفت

من كرونا كرفته بودم انقد تنگي نفس ندارشم اينبار دارم

از بس سرفه كردم ريه هام بد جوري درد ميكنه

من زمينه آسم هم دارم عود كرده 

ديگه اسپري آسم استفاده ميكنم به اضافه انتي بيوتيك و شبت ديفن هيدرامين و قرص سرماخوردگي

شبا هم قبل خواب شربت عسل و ليمو ميخوريم همه مون

برا شام هم بايد يه سوپ مرغ بپزم بخوريم 

دنده هام درد گرفته از بس سرفه كردم دارم خفه ميشم كل استخونامم درد ميكنه

پسر منم ۱۴روز آنفولانزا گرفته،علایمش هم تب ولرز واستفراغ ودل درد وسرفه های وحشتناک.تا الان سه دفعه ب ...

دخترم کلاس اول یه هفتس نرفته مدرسه عقب افتاده😔

نزدیک به دو هفتس گرفتم تا میام فک کنم خوب شدم باز علایمم شروع میشه کل خانواده درگیر شدیم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
دخترم کلاس اول یه هفتس نرفته مدرسه عقب افتاده😔

اگه تهران هستی،بگم ببر پیش کدوم دکتر.من دوتا دگتر بردم اصلا داروها اثر نداشت.این دفعه پیش یک متخصص اطفال خوب بردم.هزینه اش بالا بود برای ویزیت.ولی خدایی داروهایی که تجویز گرده خیلی تاثیر داره خداروشکر