2777
2789

چقدر ساده و زودباور و خنگم ! شوهرم حق داره که کلا سکوت میکنه! مثلا دوستم زنگ میزنه، دو کلمه مهربونی میکنه ، بعد میبینم میخواد سواستفاده کنه

یا با چرب زبونی ازم حرف میکشن 

یا تحقیر و توهین میکنن

اصلا نمیدونم چرا اینقدرررر ساده و خنگم 

پس ی تغییری تو خودت ایجاد کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودت نیست تو فقط خیلی پاکی جوری که فک میکنی بقیه واقعا مثل خودت فک میکنن و قصد پاکی دارن با دلت حرف میزنی  ادمای با سیست با ذهنشون تا بخودت میای میبینی طرف ماره 

من اینجوریم متاسفانه جلو همه همینم اما یاد گرفتم بین حرفام مکس میدم و فکر میکنم حتی دو ثانیه کافیه تا عقلت سریع میاد جای دلت و مشکل حل میشه 

این آغاز تحوله همینکه از این موضوع ناراحتید کم کم باید تمرین کنید اما یادتون نره انسان ها میتونن افراط و تفریط کنن یعنی مثلا به خاطر اصلاح این موضوع بد دهنی نکنید به جاش سعی کنی مودبانه بیان کنید که این یک موضوع شخصیه، مثلا یک سوال از همسرتون میپرسن میتونید بگید من نمیتونم موضوع شخصی همسرمو بگم شاید راضی نباشن اللته این مثاله که محترمانه به طرف بگیم بهتره تا بخوایم بگیم به توچه لعنتی فضول

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
منم اولا نمیگرفتم البته خبنگ نبودم فقط فک میکردم همه مثل خودم مهربونن و ساده حالا یکی ی حرفی بزنه تو ...

منم مث شما بودم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

زردیس باور کن ما هم خیلی وقتها اشتباه می کنیم

خیلی وقتها به اشتباه به کسانی اعتماد می کنیم

و خیلی چیزهای دیگه...

یه پیشنهاد برات دارم، مسیری که فکر میکنم بتونه حال بهتری بهت بده

درخواست دوستی میدم بهت

اگر خواستی قبول کن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره وقتی نخود تو دهنت خیس نمیخوره توقع داری شوهرت از مال و اموالش بگه 

تو خودت تو تاپیکهات بارها گفتی خونوادم اذیتم میکند از ناراحتی هام خوشحالن اما بازم میری حرف میزنی 

یا وقتی میگی دوستم  با من حرف نمیزنه دوست ندارم رفت اومد داشته باشم اما بازم درد دل می‌کنی من جاتو باشم اول خونوادمو کلا بلاک میکنم و قطع ارتباط 

بعدم دوستمو 

حداقل کسی از ناراحتی هام خوشحال نمیشه