2777
2789
عنوان

گیجم و شوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 25 پست
یعنی واقعا ناراحتی داره این حرف؟ فکر کرده ازش خوشم نیومده؟

بعله 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا بدشون میاد بشون بگیر برادر.  ببخش چون تو ذهنشون درگیر یه مسئله است که به خاطر قوانین سایت ...

متوجهم. اشتباه کردم این حرفو زدم

من فک کردم ازم خوشش نیومده از ظاهر و تیپم

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤
متوجهم. اشتباه کردم این حرفو زدم من فک کردم ازم خوشش نیومده از ظاهر و تیپم

معلوم سنت کمه . هیج وقت خودتو دست کم نگیر.  پسری از دختر خوشش بیاد ربطی به زیبایی و قیافه نداره . مهم هست ولی صددرصد نه  . ان شالله وزن ایده الات میرسی عزیزم 

معلوم سنت کمه . هیج وقت خودتو دست کم نگیر.  پسری از دختر خوشش بیاد ربطی به زیبایی و قیافه نداره ...

مرسی ممنون

معلوم سنت کمه . هیج وقت خودتو دست کم نگیر.  پسری از دختر خوشش بیاد ربطی به زیبایی و قیافه نداره ...

حالا بنظرت چجوری از دلش دربیارم

من واقعا شوخی کردم

یعنی واقعا ناراحتی داره این حرف؟ فکر کرده ازش خوشم نیومده؟

دقیقا فکرکرده قصدت جدی نیس و براش موندگار نیستی که داداش خطابش میکنی

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
دقیقا فکرکرده قصدت جدی نیس و براش موندگار نیستی که داداش خطابش میکنی

چجور حرفمو پس بگیرم😑😑