2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر نبود  درسته اشتباه کرده بود ولی خب من خیلییییی تند رفتم خیلی خیلی پشیمونم از رفتارم&nb ...

خوش ب حالت اگه دوستت داره قدرشو بدون. من شوهرم عصبیه خیلی زود هرچی بگی بهش برمیخوره قهر میکنه جبهه میگیره و هرچی از دهنش بیاد میگه اگر مقصر باشه صبح پیام صبح بخیر میده یا زنگ میزنه اما عذر خواهی نمیکنه. مغروره با دست پس میزنه با پا پیش میکشه... خیلی عذابم میده من یک هفتس با عذاب میخوابم. اما اون بیخیال و به رفتاراشم ادامه میده... دهن بین و عصبی این جوری سخته.‌‌..

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  
خوش ب حالت اگه دوستت داره قدرشو بدون. من شوهرم عصبیه خیلی زود هرچی بگی بهش برمیخوره قهر میکنه جبهه م ...

منم ادم عصبی هستم 

ادمای عصبی هیچی تو دلشون نیست 

ولی خب دیگه رفتار بدیه 

دارم سعی میکنم خودمو کنترل کنم 

خودم دارم عذاب میکشم

منم ادم عصبی هستم  ادمای عصبی هیچی تو دلشون نیست  ولی خب دیگه رفتار بدیه  دارم سعی ...

نکن میدونی طرفت چقدر عذاب میکشه اما مرد هرچقدر آروم تر باشه زندگی موفق تره. من صبرم تموم شده با اینکه هنوز عقدم‌. اما خیلی دارم عذاب میکشم هر شب با استرس و غم میخوابم. میدونی الان چه حالی دارم... خیلی خسته شدم اما اون از ساعت دوازده راحت خوابیده... کاش میشد بمیرم خدا لعنتم کنه با این ازدواج احمقانم

نکن میدونی طرفت چقدر عذاب میکشه اما مرد هرچقدر آروم تر باشه زندگی موفق تره. من صبرم تموم شده با اینک ...

خیلی تلاش میکنم 

یکمم تغییر کردم 

البته من سابقه مصرف دارو دارم 

افسردگی و این چیزا 

ولی جلسه خواستگاری اینارو گفته بودم 

اونم منو همینجوری قبول کرد

شرمندشم💔

خیلی تلاش میکنم  یکمم تغییر کردم  البته من سابقه مصرف دارو دارم  افسردگی و این چیز ...

منم جدیدا ازدست شوهرم دارو مصرف میکنم. خیلی داغون شدم خیلی زیاد. 

تو رو خدا زندگیتو بهم نزن شوهرتو عاشق خودت کن. برید مشاور جفتتون بهتر میشید.

منم جدیدا ازدست شوهرم دارو مصرف میکنم. خیلی داغون شدم خیلی زیاد.  تو رو خدا زندگیتو بهم نزن شو ...

خیلی تلاش میکنم 

دو سه روزه اصلااا پرخاشگری نکردم 

دارم تو دفترم علامت میزنم روزای خوب بودنم رو

خیلی تلاش میکنم  دو سه روزه اصلااا پرخاشگری نکردم  دارم تو دفترم علامت میزنم روزای خوب ب ...

مشاوره میری؟ اینجوری نمیشه دوباره برمیگرده باید انگیزه داشته باشی هدف مشخص کنی هدفتو هر روز ب خودت یاد آوری کنی مثلا من هدفم خوشبختی کنار همسرمه.