2777
2789
عنوان

ال کارنیتین

| مشاهده متن کامل بحث + 38582 بازدید | 23 پست

مکمل های بدرد نخور و اشغال 

سی ال ای 

ال کارنتین 

آرژنین 

بی سی ای ای 

گلوتامین 

من همه رو امتحان کردم و فقط پولم ریختم دور 

با رژیم 5 کیلو کم کردم ماه دوم 7 کیلو ماه سوم مکمل چربی سوز خوردم ال کارنتین و سی ال ای بت رژیم فقط 4 کیلو اگه بابات پولداره یا خودت مرفح بی درد بخر تو این گرونی اگه هم نیستی فقط رژیم بگیر با روزی 1 ساعت پیاده روی 

ال کارنیتین فقط با تمرین رو وزن تاثیر داره ،در ضمن فقط مایع شو مصرف کن که با ادرار دفع بشه ،قرصش ت کلیه رسوب میکنه

شانس نام مستعار خداست،،، آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ال کارنیتین تقویت جنسی آقایون نیست؟ برای شوهرمن دکتر داده بود فکر نکنم برای لاغری خوب باشه

چرا واسه تقویت اسپرم هم تجویز میشه

شانس نام مستعار خداست،،، آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد 
چه ربطی به اشتها داره؟!!!  عذاب وجدان نمیگیرید اطلاعات غلط میدید و ممکنه با جون مردم بازی کنید ...

من میخوردم تو یکماهه اب هم بزور میخوزدم دکتر گفت از ال کارنتین قطهض کردم اشتهام بزگشت من تجربمو گفتم کسی ک میاد اینجا تاپیک میزنع انتظار ندازه دکتر و متخصص جوابشو بدن..همه از تجربه میگن

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

سلام عزیزم ال کارنیتین یکی از مکمل های خیلی رایج و پرطرفدار برای کاهش وزن هست. ولی باید به دو تا نکته دربارش توجه کنی. اول اینکه ال کارنیتین وقتی میتونه خوب جواب بده که در کنار تمرین ورزشی و رژیم غذایی باشه. در ضمن یکی از نکاتی که خیلی ها بهش توجه نمی کنن تاثیر ال کارنیتین در افزایش تستوسترون هست که خیلی هم برای خانم ها خوب نیست. در کل من خوردن این مکمل رو به شما توصیه نمی کنم.

مکمل های بدرد نخور و اشغال  سی ال ای  ال کارنتین  آرژنین  بی سی ای ای  ...

من رژیم دارم ورزش میکنم ولی استپ وزنی کردم یکماهه تکون نمیخورم مربی برام ال کارنیتین تجویز کرد اونم فقط برای یک دوره که به بدنم شوک وارد بشه وارد فاز چربیسوزی بشم